پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۵:۳۶

آخر هفته‌ای بارانی و برفی در انتظار اردبیل

آخر هفته‌ای بارانی و برفی در انتظار اردبیل

اردبیل- مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: بر اساس نقشه‌های هواشناسی از روز پنجشنبه شاهد نفوذ سامانه بارشی به استان خواهیم بود که همراه با بارش باران و برف است.

مجید کوهی در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح آخرین شرایط جوی استان اظهار کرد: جو استان امروز نسبتاً ناپایدار است و بارش پراکنده در برخی نواحی مرکزی و جنوبی استان دور از انتظار نخواهد بود.

وی ادامه داد: اما از فردا دوشنبه تا ۴ عصر سه شنبه شاهد جوی پایدار و آسمانی صاف در استان خواهیم بود؛ ضمناً از امروز تا ظهر سه شنبه وزش باد جنوبی ملایم تا متوسط همچنان در استان تداوم خواهد یافت.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل افزود: از اواخر روز سه‌شنبه و طی روز چهارشنبه جریانات ناپایدار وارد استان شده و با رطوبت خزری همراه خواهد بود که موجب کاهش نسبی دما و افزایش ابرناکی و گاهاً رخداد مه خواهد شد.

کوهی گفت: از روز پنجشنبه جریانات خزری تقویت شده و شاهد نفوذ سامانه بارشی به استان خواهیم بود و با تداوم فعالیت این سامانه بارشی که تا روز شنبه ۲۹ دی در استان ادامه خواهد یافت و بارش باران و برف استان را فرا خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه بارش‌های روز پنجشنبه در نواحی شمالی به صورت بارش خفیف باران و در نواحی مرکزی و جنوبی به شکل باران و برف انتظار می‌رود، افزود: از روز جمعه ۲۸ دی، ضمن کاهش محسوس دما بر میزان ناپایداری‌ها افزوده شده و بارش‌ها در نواحی شمالی به صورت باران ولی در نواحی مرکزی و جنوبی عمدتاً به صورت برف خواهد بود.

کد خبر 6344919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha