پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۲۳ دی ۱۴۰۳، ۱۵:۱۷

آخرین جزئیات از شناسایی بیماری کرونا و آنفلوآنزا در گیلان

آخرین جزئیات از شناسایی بیماری کرونا و آنفلوآنزا در گیلان

رشت- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان آخرین جزئیات از شناسایی بیماری کرونا و آنفلوآنزا در استان را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی سلیمانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پیک شناسایی بیماری کووید در هفته دوم فروردین ماه امسال با مثبت شدن ۲۰ درصد از موارد نمونه گیری به ثبت رسید، اظهار کرد: این بیماری با شروع فصل گرما شاهد روند کاهشی بوده به طوری که در هفته اول تیرماه به کمترین میزان خود یعنی مثبت شدن حدود ۲ درصد از موارد نمونه گیری رسیده است.

وی با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا در هفته سوم شهریور ماه امسال با حدود ۱۰ درصد از موارد نمونه گیری شده مثبت شد، افزود: این میزان در ۲ هفته اخیر به صورت کاهشی بوده به گونه‌ای که در هفته ۴۰، تنها حدود ۱.۸ درصد از موارد نمونه گیری و در هفته ۴۱ حدود پنج درصد از موارد نمونه گیری مثبت بوده‌اند.

رئیس مرکز بهداشت گیلان با اذعان به اینکه از هفت هزار و ۷۷۳ نمونه آزمایش شده طی امسال حدود ۶۹۷ نمونه کرونا مثبت شده‌اند، گفت: در بیمارستان‌ها نیز ۶ هزار و ۶۳ نمونه تست کرونا گرفته شد که ۵۳۹ مورد آن مثبت بود.

سلیمانی به آخرین وضعیت آنفلوآنزا در گیلان اشاره کرد و گفت: با شروع فصل سرما و از اواسط آبانماه شاهد روند افزایشی موارد مثبت آنفلوانزا بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه پیک شناسایی موارد مثبت بیماری آنفلونزا در هفته اول دی ماه به بالاترین حد خود در سال ۱۴۰۳ رسیده است، تصریح کرد: بیش از ۲۶ درصد کل نمونه‌های اخذ شده از نظر آنفلونزا مثبت بوده‌اند.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، طی ۲ هفته اخیر (هفته‌های ۴۰ و ۴۱) به میزان مثبت شدن موارد آنفلونزا از کل نمونه‌های اخذ شده به ترتیب ۲۵.۴ درصد در هفته ۴۰ و حدود ۲۰ درصد در هفته ۴۱ بوده است.

سلیمانی همچنین بیان کرد: مجموعاً در سال جاری از مجموع پنج هزار و ۵۱۸ مورد بیمار نمونه گیری شده، ۵۰۸ بیمار یعنی بیش از ۹ درصد مثبت آنفلوآنزا تشخیص داده شده است.

کد خبر 6344959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha