مهدی ادیبی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: طرح جامع لرزهای شهر بجنورد بعد از گذشت ۲ سال در معاونت عمرانی استانداری خاک میخورد.
وی در ادامه افزود: این طرح با مشارکت پژوهشگاه بینالمللی زلزله و دانشگاه بجنورد انجام خواهد شد و از ظرفیت تجهیزات و متخصصان هر دو مجموعه در حوزههای مهندسی زلزله، ژئو تکنیک و لرزه شناسی بهره خواهد برد.
عضو کارگروه زمین لغزش خراسان شمالی بیان کرد: طرح فوق در گذشته برای چند کلان شهر بزرگ ایران انجام شده است و هم اکنون یکی از مبانی تصمیم گیریهای کلان در این شهرها محسوب میشود.
دانشیار مهندسی زلزله و ریاست وقت دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بجنورد به زوایای این طرح پرداخت و گفت: کار علمی و تخصصی و جامعی انجام و به استاندار وقت ارائه شد که در سال ۱۴۰۱ عنوان شد، این طرح باید با نظارت مستقیم استاندار و با تخصیص ردیف اعتباری خاصی انجام شود. اما تا کنون و با پیگیریهایی که انجام شده، خبری از تخصیص اعتبار نیست.
وی تاکید کرد: در آن زمان به مسئولان وقت استانداری اعلام کردم بهترین متخصصان در تخصصهای مرتبط با زلزله به خراسان شمالی آمدند و طرحی دادند که طبق آن نقاط حساس شهر بجنورد شناسایی میشود و میتواند مبنای توسعه پایدار شهر قرار گیرد، اما متأسفانه آن را به فراموشی سپردند.
ادیبی بیان کرد: از مزایای برجسته اجتماعی این طرح میتوان اصلاح طرح جامع شهر بجنورد و نقشه توسعه آن بر مبنای سطوح خطر متفاوت در این شهر، تعیین نقاط مناسب و کم خطر در شهر بجنورد جهت سرمایه گذاریهای کلان همچون احداث کارخانجات و یا شهرکهای صنعتی و حتی مسکونی را نام برد.
نظر شما