۲۴ دی ۱۴۰۳، ۱۱:۱۳

۷۷ کیلوگرم مواد منفجره و ۵ هزار چاشنی الکترونیکی در مرز سردشت کشف شد

۷۷ کیلوگرم مواد منفجره و ۵ هزار چاشنی الکترونیکی در مرز سردشت کشف شد

ارومیه- رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: ۷۷ کیلوگرم مواد منفجره و پنج هزار چاشنی الکترونیکی در شهرستان سردشت کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی، ناصر عتباتی روز دوشنبه در این خصوص اظهار کرد: با هماهنگی مراجع قضائی و عوامل هنگ مرزی سردشت این چاشنی‌ها و بسته‌های مواد منفجره به همراه ۱۳و رق الگوی تهیه جلیقه انتحاری به همراه پارچه‌های خاص کشف شد.

وی اضافه کرد: در این زمینه با دستور بازپرس رسیدگی کننده سه نفر تعقیب، دستگیر وتحت قرار بازپرسی قرار گرفتند.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: متهمان در پوشش قاچاق چای و قطعات خودرو نسبت به واردکردن مواد منفجره به داخل کشور اقدام کرده بودند که با هوشیاری نیروهای مرزبانی و در هماهنگی کامل با مرجع قضائی دستگیر و بازداشت شدند.

کد خبر 6345721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha