سعید سرداری در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آمادگی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در زمان بروز بحران اظهار کرد: استان زنجان یک پایگاه اورژانس هوایی، ۲۲ پایگاه شهری و ۴۰ پایگاه جادهای دارد. وی با اشاره به اینکه استان زنجان یک فروند هلیکوپتر هوانیروز در اختیار دارد، عنوان کرد: تعداد آمبولانسهای مراکز فوریتهای پزشکی استان نیز ۱۲۱ دستگاه است که دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۳ دستگاه موتورلانس نیز شامل آن میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان با اشاره به اینکه ۴۲ دستگاه آمبولانس خراب بوده و نیاز به بازسازی دارد، تصریح کرد: هزینه تعمیر این دستگاهها حدود ۲۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
وی تابآوری مراکز درمانی استان زنجان در بخش دارو را ۷۲ ساعت تا یک هفته برشمرد و گفت: تابآوری ذخایر آب ۷۲ ساعت و ذخایر سوخت نیز ۷۲ ساعت است. سرداری با بیان اینکه برای مقابله و پیشگیری از مخاطرات پروتکلهای مخصوص به خود در دانشگاه تهیه شده است، یادآور شد: مخاطرات موجود در بیمارستانها به دستههای مختلفی از جمله زمینشاختی مثل زلزله، آب و هوایی مثل طوفان، پدیدههای اجتماعی، زیستی، فناورزاد و انسانساخت مثل آتش سوزی یا تهدیدات بیولوژیک تقسیم میشود.
وی با اشاره به اینکه در خودارزیابی بیمارستانها در سال ۱۴۰۳ مخاطرات زیستی بیشترین سهم را داشت، خاطرنشان کرد: بیشترین مخاطرات متوجه بیمارستان شهدای طارم و کمترین مخاطرات هم مربوط به بیمارستان ایثار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان در مورد ارزیابی وضعیت بیمارستانها به لحاظ ایمنی اظهار کرد: بیمارستانهای امید ابهر و موسوی زنجان بالاترین سطح ایمنی و امدادی ابهر و بوعلی سینای خرمدره به ترتیب کمترین ایمنی را دارند.
نظر شما