به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع عصر دوشنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان بوشهر که با حضور دکتر عبدالعلیزاده نماینده ویژه رئیس جمهور در سیاستهای کلی توسعه دریا محور برگزار شد، با بیان اینکه بوشهر بیشترین مرز آبی با خلیج فارس را دارد اظهار کرد: دریا در این استان با هشت شهرستان ساحلی، ۱۵ بخش ساحلی، ۱۸ شهر ساحلی و ۹۳۷ کیلومتر مرز دریایی یکی از مزیتهای مهم است و بر این مبنا میتوان سیاستهای توسعه دریا محور را در زمره ارکان برنامههای توسعهای بوشهر به شمار آورد.
وی افزود: در کنار دیگر ظرفیتها و رتبههای ممتاز اقتصادی بوشهر، این استان با پنج کشور عربی حاشیه خلیج فارس همسایه است که از این منظر هم میتواند با اجرای سیاستهای توسعه دریا محور در رشد اقتصادی استان و البته ارتقا اقتصاد ملی ایفای نقش کند.
استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: معتقدم توسعه دریا محور راهبرد جدیدی برای توسعه کشور است و با اتخاذ دیپلماسی اقتصادی میتوان زمینه شتاب در تحقق برنامههای توسعهای را فراهم کرد.
زارع تصریح کرد: سیاستهای ۹ گانه توسعه دریا محور که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده و تأکیدات دکتر پزشکیان رئیسجمهوری بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای دریایی برای پیشبرد برنامههای توسعه دریا محور، نقشه راه این حوزه در جهت پیشرفت اقتصادی و رشد اقتصاد استانهای ساحلی است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره صنایع شیلاتی و آبزیان در دو هفته قبل و همچنین جشنواره صنایع دریایی و دریانوردی ایران که از ۲۴ تا ۲۶ دیماه جاری در استان بوشهر، گفت: برگزاری این جشنوارهها گامهایی در جهت معرفی بهتر ظرفیتهای بالقوه استان از فرصتهایی است که دریا در اختیارمان قرار داده است.
استاندار بوشهر گفت: انتظار دارم معرفی فرصتها و پتانسیلهای جدید در حوزه صنایع دریایی و دریانوردی و همچنین بهبود و تسهیل ارتباطات تجاری و فنی تخصصی، ارتقا دانش فنی در تولید و رفع نیازهای فنآورانه صنایع بزرگ، بازاریابی و بازار سازی در عرصه ملی و زمینهسازی برای تبادل فنآوریهای نوین و توسعه بازار صنایع و شرکتهای فعال، منتج به جبران کاستیها در پیشبرد برنامههای توسعه دریا محور در بوشهر شود.
نظر شما