پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۲۴ دی ۱۴۰۳، ۲۲:۵۶

پیش‌بینی ارسال ۱۰۰ هزار اثر به جشنواره امامت و مهدویت

پیش‌بینی ارسال ۱۰۰ هزار اثر به جشنواره امامت و مهدویت

مشهد- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور از پیش‌بینی ارسال ۱۰۰ هزار اثر به چهارمین جشنواره امامت و مهدویت خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی طهرانچی شامگاه دوشنبه در آئین افتتاحیه چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت که در ساختمان مدافعان سلامت استان خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره فرصتی ارزشمند برای دانشگاه‌هاست تا نقش خود را در تربیت حیات طیبه و تأمین نیازهای جامعه در ابعاد علمی، فرهنگی و دینی به نمایش بگذارند. این رویداد نشان‌دهنده تلاش دانشگاه آزاد اسلامی در جهت ایجاد پیوند میان علم، ایمان و عمل صالح است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور با بیان اینکه علم به تنهایی نمی‌تواند راه‌گشا باشد، افزود: علم باید با اصول اعتقادی و اخلاقی همراه باشد تا بتواند نیازهای واقعی جامعه را پاسخ دهد. بر اساس آموزه‌های قرآن کریم، تمدن‌هایی که از ایمان به آخرت غافل ماندند، نتوانستند پایدار بمانند. دانشگاه باید بستری برای حرکت در مسیر صراط مستقیم باشد که این مسیر مستلزم ایمان به خدا و تبعیت از دستورات الهی است. علم در دانشگاه‌ها باید پاسخگوی سوالات بنیادین بشریت، از جمله خالق عالم، ربوبیت عالم و مسیر صحیح زندگی باشد.

وی با اشاره به اهمیت نگاه جامع به علم و ایمان، گفت: در جوامعی که ایمان به آخرت نادیده گرفته می‌شود، علم به تنهایی نمی‌تواند انسان را به سعادت برساند. در اینجا نقش امامت و مهدویت پررنگ می‌شود، چرا که مسیر هدایت بشریت از طریق آموزه‌های این دو رکن اساسی مشخص می‌شود. حرکت دانشگاه‌ها در مسیر صراط مستقیم، مستلزم ایجاد پیوند میان علم، ایمان و عمل صالح است. اگر دانشگاه‌ها بتوانند این مسیر را به درستی طی کنند، می‌توانند نقشی بی‌بدیل در ایجاد تمدن نوین اسلامی ایفا کنند.

طهرانچی در ادامه به جزئیات برگزاری جشنواره اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی جشنواره امامت و مهدویت را از ۱۳ رجب (میلاد حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)) تا نیمه شعبان (ولادت امام عصر (عج)) در سراسر کشور برگزار می‌کند. در این مدت، جشنواره‌های ملی با موضوعات مختلف در قالب جشنواره‌های علمی، ادبی و هنری برگزار می‌شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور با اشاره به پیش‌بینی ارسال ۱۰۰ هزار اثر، خاطرنشان کرد: امسال ۲۰ قرارگاه دانش‌آموزی در این جشنواره شکل گرفته و ۴۲ جشنواره با استقبال گسترده جوانان و نوجوانان برگزار می‌شود. همچنین، دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری برنامه‌های جشنواره در استان‌های مرزی مانند آذربایجان غربی و شرقی و خوزستان به صورت فراملی عمل می‌کند و سال گذشته از کشورهای آذربایجان، ترکیه و آلمان نیز آثار دریافت شده است. شروع برنامه‌های جشنواره از مشهد مقدس و پایان آن در شهر مقدس قم و در جوار مسجد مقدس جمکران خواهد بود.

کد خبر 6346434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha