به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد حسینی صبح چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور اظهار کرد: باید بد زیستی را به بهزیستی تبدیل کنیم اما متأسفانه در چالشها و گرفتاریها خدمات انقلاب اسلامی ایران دیده نشده است.
وی افزود: در سال ۴۰ هزار میلیارد تومان کمک به مستمندان داریم و ۶۰ هزار فرصت شغلی برای مددجویان امسال ایجاد شده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تاکنون ۳۰۰ هزار مسکن به مددجویان بهزیستی تحویل داده است خاطرنشان کرد: با تلاش سازمان بهزیستی ۲۰ هزار مسکن امسال به مددجویان تحویل داده شده است و تلاش میکنیم مسکنهای بیشتری در اختیار افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی داشته باشیم.
وی بیان کرد: سازمان بهزیستی یک سازمان انسانی و خدماتی است که به خوبی به جامعه معرفی نشده است این در حالی است که برای این سازمان ۱۷۰ خدمات تعریف شده است و ۸۰۰ مرکز ژنتیکی در کشور در حال خدمات قبل از تولد جنین زیر نظر سازمان بهزیستی هستند و با همت سازمان بهزیستی ۵۷ میلیون نفر غربالگری چشم شده است که موجب شده که میانگین تنبلی چشم در ایران به یک و نیم درصد برسد این در حالی است میانگین تنبلی چشم در جهان ۴ درصد است.
حسینی تصریح کرد: ۸ میلیون جمعیت ایران تحت پوشش بهزیستی هستند این در حالی است اعتبار ما یک ممیز ۱۴ دهم درصد است و کارکنان ما از ۲۳ هزار نفر به ۱۷ هزار نفر کاهش پیدا کرده است که این البته خوب است چرا که نباید مملکت را گران اداره کنیم.
وی با اشاره به طرح «بهزیست محله» ابراز کرد: باید از پتانسیل مردم و ادارت در جهت اهداف سازمان بهزیستی کشور استفاده کنیم و از این جهت هزینههای سازمان را کاهش دهیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: موج سالمندی در کشور در حال افزایش است و برابر اطلاعات آماری در سال ۱۴۳۰ سالخوردهترین کشور دنیا خواهیم بود و این یک بحران برای کشور است و طرح بهزیست محله میتواند از این امر جلوگیری کند.
وی افزود: ما نباید برای ناترازی های عرصه بهزیستی اتکا به بودجه دولتی باشیم و باید به دنبال تولید و مشارکت مردم در این امر باشیم و شبکه داوطلبان بهزیستی در حال طراحی است که بدون ذرهای هزینه میتواند مشارکت مردم را در این زمینه فعال کند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره تخصیص وامهای اشتغالزایی در نیشابور اظهار کرد: تعهد میدهیم با تخصیص اعتبارات ویژه حداقل به ۳۰۰ مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام داده شود تا ساخت یک مجتمع انرژی خورشیدی در منطقه پاک نیشابور ایجاد شود که البته پیشنهاد ما این است با تأسیس یک شرکت تعاونی، مددجویان ما سهام دار آن شرکت تعاونی شوند.
وی بیان کرد: ۱۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای اشتغال مددجویان بهزیستی در سطح کشور تخصیص یافته است که البته در گذشته منجر به اشتغال پایدار نشده است و باید در سیاستهای خود در تخصیص وامهای اشتغالزایی تجدید نظر کنیم و با برنامه بهتری این بودجهها تخصیص پیدا کند.
حسینی گفت: تعهد میدهیم تمام مددجویان نیازمند تأمین جهیزیه، سمعک و ویلچر را تا پایان امسال در نیشابور به صفر برسانیم.
نظر شما