حسین امامی در گفتگو با خبرنگار مهر از تزریق سالانه دو میلیون و ۲۰۰ هزار کیلوگرم ترکیبات کلر (گاز کلر، پودر پرکلرین و آب ژاول) به آب شرب شهرها و روستاهای استان خبر داد و اظهار کرد: حفظ کلرآزاد باقی مانده از اصولیترین روشهای تضمین کیفیت باکتریولوژیک آب شرب است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: این میزان کلر از طریق بیش از هزار و۲۵۰ سایت کلرزنی به شبکه توزیع آب شرب تزریق میشود.
وی با بیان اینکه کیفیت باکتریولوژیک آب شرب مشترکان روستایی و شهری با بیش از پنج هزار مورد کلرسنجی و نمونه برداری در روز کنترل و تضمین میشود گفت: روزانه ۵ هزار و۴۰۰ مورد تست کلر از شبکه توزیع و مخازن آب توسط همکاران آب و فاضلاب انجام میشود و نتایج آن در اختیار مراکز بهداشت شهرستانها و روستاها قرار میگیرد.
امامی کنترل و نظارت بر میزان کلر باقیمانده را یکی از دغدغههای این شرکت عنوان کرد و افزود: برای کنترل و اطمینان نهایی از مطلوبیت آب، تأیید اولیه از بهورزان روستاها دریافت و پس از جمع بندی و کنترل آن توسط مرکز بهداشت شهرستان نتایج به این شرکت و وزارت بهداشت و درمان اعلام میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: خانههای بهداشت و مراکز بهداشت هم به منظور کنترل و ارزیابی و اطمینان از وضعیت کلر روزانه نسبت به ۲ هزار و ۴۰۰ مورد کلرسنجی اقدام میکنند.
وی متذکر شد: در صورت عدم مطلوبیت کلر باقیمانده در شهر و یا روستا پیمانکاران مربوطه جریمه و توبیخ میشوند.
امامی بر حفظ مطلوب کلر آزاد باقیمانده به میزان ۰.۲ تا ۰.۸ میلی گرم درهر لیتر آب تاکید کرد و افزود: نتایج کلرسنجی، کدورت و آزمونهای باکتریولوژیک در مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب شرکت جمع بندی و به صورت فصلی به اطلاع دانشگاههای علوم پزشکی مشهد، سبزوار، تربت حیدریه، نیشابور، تربت جام و گناباد میرسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی خاطر نشان کرد: تائیدیه این مراکز دانشگاهی هم جمع بندی و در اختیار شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و دادگستری کل استان خراسان رضوی و سایر مراجع نظارتی قرار میگیرد.
نظر شما