۲۷ دی ۱۴۰۳، ۲۲:۳۲

ملت مظلوم و قهرمان فلسطین بار دیگر در آزمونی بزرگ درخشیدند

ملت مظلوم و قهرمان فلسطین بار دیگر در آزمونی بزرگ درخشیدند

ایلام-فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع)گفت: ملت مظلوم و قهرمان فلسطین بار دیگر در آزمونی بزرگ و سرنوشت ساز و پس ۴۶۷ روز مقاومت در برابر رژیم کودک کش صهیونیستی خوش درخشیدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) در پیامی از مردم ایلام برای شرکت در راهپیمایی نماز جمعه نصر دعوت کرد

متن پیام به شرح ذیل است؛

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

إِنَّا فَتَحْنَا لَکَ فَتْحًا مُبِینًا، لِیَغْفِرَ لَکَ اللَّهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِکَ وَمَا تَأَخَّرَ وَ یُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَیْکَ وَیَهْدِیَکَ صِرَاطًا مُسْتَقِیمًا وَ یَنْصُرَکَ اللَّهُ نَصْرًا عَزِیزًا

ملت مظلوم و قهرمان فلسطین بار دیگر در آزمونی بزرگ و سرنوشت ساز و پس ۴۶۷ روز مقاومت در برابر رژیم کودک کش صهیونیستی خوش درخشیدند و این رژیم را یک گام دیگر در مسیر آرمان بلند آزادسازی قدس شریف وادار به عقب نشینی نمودند.

میلیاردها دلار پول، آخرین تکنولوژی‌های نظامی، مدرن‌ترین تسلیحات با حمایت تمامی قدرت‌های جهان و بدون هیچ حد و مرز اخلاقی در جنگ هم نتوانست برای رژیم سفاک اسرائیل چاره‌ساز شود و ناچار به درخواست‌های حماس قهرمان تن داد و بار دیگر اثبات شد؛ کسانی که «مرگ با عزت» را به «زندگی ننگین» ترجیح می‌دهند، نصرت الهی شامل حالشان می‌شود.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای راه قدس بخصوص فرماندهان بزرگ، سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه، سید هاشم صفی‌الدین، یحیی سنوار و عباس نیلفروشان و تبریک این پیروزی بزرگ به مردم حماسه‌ساز ایلام، از تمامی مردم مقاوم و دلیر استان و همچنین بسیجیان سلحشور دعوت می‌نمایم تا در راهپیمایی جمعه نصر پس از نماز جمعه حضور گسترده داشته تا بار دیگر با آرمان‌های قدس و شهدای عزیز تجدید پیمان نماییم.

سرتیپ پاسدار سید صادق حسینی

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام

کد خبر 6348977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha