۲۸ دی ۱۴۰۳، ۱۵:۰۶

دختر پینگ‌پنگ باز بجنوری قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۹ کشور شد

دختر پینگ‌پنگ باز بجنوری قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۹ کشور شد

بجنورد- دبیر هیئت تنیس روی میز خراسان شمالی گفت: بازیکن آینده‌دار خراسان شمالی، به عنوان قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۹ کشور در رده سنی هوپس شناخته شد.

محبوبه حریری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: که الینا عباسی، بازیکن آینده‌دار خراسان شمالی، به عنوان قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۹ کشور در رده سنی هوپس شناخته شد.

نایب رئیس هیأت تنیس روی میز خراسان شمالی بیان کرد: این مسابقات به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد و سه نفر از دختران آینده‌ساز استان در این رقابت‌ها شرکت کردند و در پایان، الینا عباسی با کسب مقام قهرمانی و آوا نیستانی با کسب مقام چهارم به کار خود پایان دادند.

وی بیان کرد: قهرمانان این مسابقات جواز حضور در مسابقات قهرمانی کشور را که در بهمن ماه در زنجان برگزار خواهد شد، به دست آوردند.

کد خبر 6349488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha