۳۰ دی ۱۴۰۳، ۱۴:۵۱

جلسه مهم «گائل کاکوتا» با مدیران استقلال

جلسه مهم «گائل کاکوتا» با مدیران استقلال

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران قرار است در خصوص آینده خود جلسه ای را با مدیران این باشگاه برگزار کند.

به گزارش خبرنگار مهر، گائل کاکوتا هافبک کنگویی تیم فوتبال استقلال تهران در ابتدای فصل و به درخواست جواد نکونام (سرمربی وقت استقلال) راهی این تیم شد اما نتوانست انتظارات را برآورده سازد. این بازیکن که سابقه حضور در تیم چلسی انگلیس را در کارنامه خود دارد در لیست خروجی پیتسو موسیمانه سرمربی استقلال قرار دارد و بعد از اردوی تدارکاتی آبی‌ها در جزیره کیش در تمرینات استقلال حضور نداشته است.

کاکوتا که با استقلال قرارداد دارد، مدیران این باشگاه برای فسخ قرارداد او باید با این بازیکن به توافق مالی برسند و در همین خصوص قرار است جلسه‌ای بین نماینده این بازیکن و مدیران باشگاه برگزار شود.

لیست بازیکنان خارجی تیم فوتبال استقلال پُر است و مدیران این باشگاه برای اضافه کردن نام جوئل کوجو مهاجم قرقیزستانی خود مجبور خواهند بود تا با یکی از بازیکنان خارجی خود قطع همکاری کنند.

پیش از کاکوتا زمزمه‌هایی نیز مبنی بر جدایی گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی آبی‌ها به گوش می‌رسید و حتی مدیران باشگاه فولاد خوزستان هم جویای خرید این بازیکن شده بودند.

کد خبر 6351760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • اسماعیل IR ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
      0 0
      بلانکو بماند کاکوتا برود