پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

اوضاع جسمی اسرای زن صهیونیست بعد از بیش از ۴۰۰ روز اسارت مطلوب است

اوضاع جسمی اسرای زن صهیونیست بعد از بیش از ۴۰۰ روز اسارت مطلوب است

نحوه برخورد نیروهای مقاومت با اسرای زن صهیونیست و اوضاع جسمی مطلوب آنها بعد از گذشت بیش از ۴۰۰ روز اسارت بار دیگر نشان داد رزمندگان فلسطینی تا چه حد به اصول اخلاقی و انسانی پایبند هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، در حالی که رژیم صهیونیستی با اسرای زن فلسطینی به وحشیانه ترین روش ممکن رفتار می‌کند نیروهای مقاومت فلسطین با وجود محاصره شدید و کمبود امکانات طوری با اسرای زن صهیونیست رفتار کرده‌اند که آنها بعد از گذشت بیش از ۴۰۰ روز اسارت در شرایط جسمی مطلوبی قرار دارند.

مسئولان بیمارستان شیبا واقع در مرکز اراضی اشغالی اذعان کردند که خوشبختانه شرایط جسمی این سه اسیر زن صهیونیست که روز گذشته توسط نیروهای مقاومت آزاد شدند مطلوب و باثبات است.

آنها بیان کردند که مسأله مهم در شرایط کنونی برای این اسرا دیدار با خانواده‌هایشان است.

این در حالی است که اسرای زن فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی علاوه بر هتک حرمت و اذیت و آزارهای جنسی، در معرض انواع بیماری‌ها قرار می‌گیرند.

کد خبر 6352291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha