پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۱ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۱۳

تیک‌تاک بعد از حدود ۱۲ ساعت ممنوعیت، با دستور ترامپ به آمریکا بازگشت

تیک‌تاک بعد از حدود ۱۲ ساعت ممنوعیت، با دستور ترامپ به آمریکا بازگشت

شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» پس از آنکه حدود ۱۲ ساعت در آمریکا از دسترس کاربران خارج شد، فعالیت خود را در این کشور از سر گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» که دیروز با انتشار بیانیه‌ای از ممنوعیت فعالیتش در آمریکا خبر داد، فعالیت خود را در این کشور از سر گرفت و بازگشت خود را به اقدام دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا نسبت داد. این در حالی است که ترامپ امروز به طور رسمی با حضور در مراسم تحلیف به کاخ سفید بازمی‌گردد.

در پیام خوشامدگویی که تیک‌تاک برای کاربران خود در آمریکا ارسال کرده، آمده است: از صبوری و حمایت شما قدردانی می‌کنیم. به لطف تلاش‌های رئیس جمهور ترامپ، تیک‌تاک به آمریکا بازگشت!

ترامپ پیش‌تر در پیامی در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» اعلام کرد که قصد دارد تا در نخستین روز ریاست جمهوری‌اش (امروز-دوشنبه- ۲۰ ژانویه) به این شبکه اجتماعی که شرکت مادر آن در چین مستقر است، زمان بیشتری بدهد تا پیش از اجرای کامل ممنوعیت فعالیت این شبکه در آمریکا، خریداری تاییدشده پیدا کند.

تیک‌تاک عصر روز شنبه با حکم دیوان عالی آمریکا در سراسر این کشور از دسترس خارج شد و پیامی با مضمون «متأسفانه قانون ممنوعیت (فعالیت) تیک تاک در آمریکا اجرایی شد و این یعنی هم‌اکنون شما نمی‌توانید از تیک‌تاک استفاده کنید» برای حدود ۱۷۰ میلیون کاربر این شبکه ارسال شد.

ترامپ پیشتر اعلام کرد که ممکن است پس از ورود به کاخ سفید، قانون ممنوعیت «تیک تاک» را ۹۰ روز به تأخیر بیندازد. تیک‌تاک محبوب‌ترین شبکه اجتماعی در آمریکاست. این شبکه اجتماعی به نادیده گرفتن قوانین آمریکا و در دسترس قرار دادن محتوای مستهجن برای کودکان و نوجوانان متهم شده است. قانونگذاران آمریکا همچنین تیک تاک را تهدید کننده امنیت ملی آمریکا قلمداد کرده‌اند.

کد خبر 6352319

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
      1 0
      عیش اونایی که می‌خواستن بگن "همه جای دنیا حتی امریکا هم" دیری نپایید