پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۳۷

انجام ۱۵۰ کیلومتر بهسازی و لکه‌گیری جاده‌ای در چهارمحال‌وبختیاری

انجام ۱۵۰ کیلومتر بهسازی و لکه‌گیری جاده‌ای در چهارمحال‌وبختیاری

شهرکرد-معاون اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: امسال ۱۵۰ کیلومتر روکش گرم و حفاظتی، بهسازی و لکه‌گیری راه‌های شریانی و اصلی در محورهای استان انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، امین قوامی صبح امروز در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۵۰ کیلومتر روکش گرم و حفاظتی، بهسازی و لکه‌گیری راه‌های شریانی و اصلی در محورهای چهارمحال و بختیاری انجام شده است.

وی در خصوص عملیات راهداری زمستانی افزود: ۲۸ هزار و ۵۰۰ قرارداد خرید شن و نمک، ارزاق، تجهیزات و اجاره ماشین آلات نیز از ابتدای سال جاری تاکنون انجام شده است.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری به تهیه تعداد ۶۹ دستگاه تعمیرات ابنیه فنی دیوار حائل و پل اشاره کرد و ادامه داد: حذف ۹ نقطه حادثه خیز، خط کشی ۱۶۵۰ کیلومتر و نصب ۱۳ کیلومتر حفاظ بتنی و فلزی از دیگر اقدامات این اداره‌کل از ابتدای سال جاری تا کنون است.

قوامی بیان کرد: در این مدت ۲۵۰۰ عدد علائم ایمنی نصب و ۳۱۶ کیلومتر روشنایی در محورهای استان انجام شد.

وی اضافه کرد: همچنین ۴۴۰ مجوز صدور مستحدثات و تأسیسات در نوار یک صد متری در خصوص ایمنی و حریم و ۱۵ عدد مجوز راه دسترسی ایمن از ابتدای سال جاری تا کنون صادر شده است.

کد خبر 6352446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha