پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۲ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۰۶

بهره گیری از ظرفیت بسیج برای صرفه جویی در مصرف انرژی

بهره گیری از ظرفیت بسیج برای صرفه جویی در مصرف انرژی

ساری- فرمانده سپاه کربلا بهره گیری از ظرفیت نیروی مردمی بسیج برای کمک و صرفه جویی انرژی را از اهداف امضای تفاهمنامه با مدیران انرژی در استان اعلام کرد.

سردار سیاوش مسلمی در حاشیه امضای تفاهمنامه مدیریت مصرف انرژی با مدیران شرکت‌های گاز و برق استان در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تفاهمنامه ای با دستگاه‌های تأمین انرژی و شرکت گاز و توزیع برق استان منعقد کردیم که هدف آن کمک و صرفه‌جویی و فرهنگ سازی در حوزه چگونگی استفاده از انرژی‌ها و کمک برای احداث مراکز تولید انرژی و پنل‌های خورشیدی است.

وی استفاده از ظرفیت بسیج برای کمک به حوزه رصد کنترل و پایش مصرف انرژی از دیگر اهداف کرد و گفت: با همکاری و استفاده از ظرفیت بسیج می‌توان بخشی از مشکلات فرارایی را حل کرد.

وی ادامه داد: بهره گیری از ظرفیت و توانمندی‌های بسیج به ویژه سازمان‌های اقشاری در راستای فرهنگ سازی، کمک به ایجاد مراکز تولید انرژی تجدید پذیر و نیز کمک به رصد، کنترل و پایش انرژی از جمله محورهای این تفاهم نامه است.

کد خبر 6353378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha