پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۲ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۰۸

مه گرفتگی پروازهای فرودگاه بین المللی زاهدان را باطل کرد

مه گرفتگی پروازهای فرودگاه بین المللی زاهدان را باطل کرد

زاهدان- مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان گفت:مه گرفتگی پروازهای فرودگاه بین المللی زاهدان را باطل کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی خسروی بنجار صبح سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران، افزود: یک پرواز از فرودگاه بین‌المللی زاهدان به دلیل وقوع مه گرفتگی و کاهش شعاع دید امروز سه‌شنبه باطل شد و یک پرواز دیگر تا اطلاع ثانوی به علت ایمنی پرواز و مسافران تأخیر دارد.

وی ادامه داد: پرواز ماهان که قرار بود امروز ساعت ۱۰ و ۱۰ دقیقه به مقصد تهران انجام شود، به علت شرایط جوی و مه گرفتگی باطل اعلام شد.

وی بیان کرد: امروز سه شنبه از پدیده‌های نادر در زاهدان، مه گرفتگی جدیدی در سطوح پروازی زاهدان رخ داد که دید افقی خلبان را به ۵۰ متر کاهش داد، در حالی حداقل دید برای عملیات نشست و برخواست پروازها ۸۰۰ متر هست و این کاهش دید، منجر به ابطال یک پرواز شد.

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان ادامه داد: براساس قانون، شرکت هواپیمایی سه بار وضعیت جوی مقصد را استعلام می‌گیرد، اگر بهبودی حاصل نشود آن پرواز را باطل می‌شود.

وی گفت: به علت پایداری شرایط جوی هنوز برنامه‌ای برای انجام پروازها تعیین نشده و به محض بهبود شرایط، برنامه ریزی لازم انجام می‌شود.

بنجار اظهار کرد: پرواز کاسپین نیز که قرار بود ساعت هفت و ۳۰ دقیقه از تهران انجام و زاهدان را ساعت ۱۰ و ۱۰ دقیقه به مقصد مشهد ترک کند، با تأخیر مواجه شده و در صورت بهبود شرایط این پرواز انجام می‌شود.

وی گفت: مسافران باید قبل از عزیمت به فرودگاه با شماره تماس ۱۹۹ تماس گرفته و از وضعیت پروازها اطلاع دقیق کسب کنند چرا که ایمنی پرواز و مسافران خط قرمز بوده و آرزوی ما برقراری ایمنی پرواز در فرودگاه‌ها است تا مسافران با خیالی آسوده به سفر بپردازند.

کد خبر 6353559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha