پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ بهمن ۱۴۰۳، ۱۹:۰۵

اماکن گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آب‌بها مستثنی شدند

اماکن گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آب‌بها مستثنی شدند

مشاور وزیر و مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری گفت: نرخ آب‌بهای اقامتگاه‌ها و کسب و کارهای دارای مجوز فعالیت از وزارت میراث‌فرهنگی از شمولیت افزایش نرخ مصارف مازاد الگوی مصرف مستثنی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرهام جانفشان مشاور وزیر و مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: نرخ آب‌بهای اقامتگاه‌ها و کسب و کارهای دارای مجوز فعالیت از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از شمولیت افزایش نرخ مصارف مازاد سقف الگوی مصرف مستثنی شدند.

وی با بیان این خبر گفت: با پیگیری‌های معاونت گردشگری و تصویب هیئت وزیران نرخ آب‌بهای اقامتگاه‌ها و کسب و کارهای دارای مجوز فعالیت از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از شمولیت افزایش نرخ مصارف مازاد سقف الگوی مصرف مستثنی شدند.

مشاور وزیر و مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری با اشاره به اهمیت این موضوع خاطرنشان کرد: یکی از ابزارهای حمایتی برای توسعه گردشگری در کشور، بهره‌مندی فعالان این صنعت از تسهیلات حوزه آب و فاضلاب و انرژی است.

وی افزود: بخش خصوصی با در نظر گرفتن توجیه اقتصادی نسبت به سرمایه‌گذاری اقدام می‌کند و یکی از ملزومات و مؤلفه‌های اصلی تشویق سرمایه‌گذاران و حمایت از فعالان صنعت گردشگری، وجود مشوق‌های قانونی در این زمینه است.

جانفشان ادامه داد: رویکرد وزیر گردشگری حمایت از تأسیسات و اماکن گردشگری است و پیگیر هستیم تا تعرفه خاص و ویژه گردشگری در زمینه‌های مختلف انرژی، جهت تصویب در هیأت دولت طرح شود که این امر گام مهمی در حمایت دولت از تأسیسات گردشگری محسوب می‌شود.

کد خبر 6354331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha