۲ بهمن ۱۴۰۳، ۲۱:۰۳

عملیات برف‌روبی سطح شهر همدان با استقرار ۱۹۰ دستگاه ماشین‌آلات و مشارکت ۷۰۰ نیرو

عملیات برف‌روبی سطح شهر همدان  با استقرار ۱۹۰ دستگاه ماشین‌آلات و مشارکت ۷۰۰ نیرو

همدان ـ مدیر خدمات شهری شهرداری همدان گفت:شهرداری همدان با استقرار 190 دستگاه ماشین‌آلات و مشارکت 700 نیرو از آغاز بارش‌ها عملیات برف‌روبی سطح شهر را انجام دادند.

به‌گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی رضایی عصر سه‌شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: عملیات گسترده برف‌روبی در سطح شهر از شب گذشته با حضور ۱۹۰ دستگاه ماشین‌آلات و ۷۰۰ نیروی انسانی آغاز شده و همچنان ادامه دارد. این عملیات به محض شروع بارش برف از ساعت ۹:۳۰ شب آغاز شد و تا کنون بدون وقفه در حال انجام است.

مدیر خدمات شهری شهرداری همدان در ادامه عنوان کرد: در ابتدا، ماشین‌آلات یخ‌زدایی شهرداری از ساعت ۴ بعدازظهر در نقاط تعیین‌شده مستقر شدند و از لحظه آغاز بارش برف، ۷۰ دستگاه ماشین‌آلات سازمانی و ۱۲۰ دستگاه از بخش خصوصی وارد عملیات شدند. به علاوه، ۷۰۰ نیروی انسانی شامل ۲۰۰ نیروی متخصص برف‌روبی و ۵۰۰ نفر از سایر بخش‌ها در برفروبی مشارکت داشتند.

مدیر خدمات شهری شهرداری همدان افزود: با وجود تعطیلی مدارس و برخی ادارات، هیچ‌گونه وقفه‌ای در عملیات برف‌روبی ایجاد نشد و نیروها به صورت مستمر و بدون وقفه معابر اصلی و فرعی را پاک‌سازی کرده‌اند.

وی همچنین از شهروندان درخواست کرد: شهروندان در صورت مشاهده معابر بدون برف‌روبی، می‌توانند با شماره ۱۳۷ تماس بگیرند تا در اسرع وقت نسبت به پاک‌سازی آن اقدام شود.

کد خبر 6354370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha