۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۵۹

استاندار تهران: روند ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی تسهیل شود

استاندار تهران: روند ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی تسهیل شود

ورامین- استاندار تهران بر ضرورت تسهیل روند ارائه تسهیلات و حمایت‌های مالی به واحدهای صنعتی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق معتمدیان پیش از ظهر چهارشنبه و در جریان دومین سفر شهرستانی خود به ورامین در ایستگاه چهارم سفر به بازدید از شهرک صنعتی خیرآباد رفت و در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران بر لزوم حمایت‌های ویژه از واحدهای صنعتی و تقویت زیرساخت‌های تولیدی در این منطقه تأکید کرد.

معتمدیان گفت: شهرک‌های صنعتی مانند خیرآباد نقشی حیاتی در تقویت اقتصاد و ایجاد اشتغال دارند و باید با حمایت‌های ویژه، زیرساخت‌های مناسب برای ارتقا تولید فراهم شود.

استاندار تهران همچنین از مسئولین خواست تا روند ارائه تسهیلات و حمایت‌های مالی به واحدهای صنعتی تسهیل شود و تلاش‌ها برای توسعه بخش صنعت در استان تهران تقویت شود.

بر اساس این گزارش استاندار تهران در این بازدید ضمن حضور در برخی واحدهای تولیدی مستقر در این شهرک، از یک کارگاه تولیدی چمدان و یک واحد تولید شیشه و بلور بازدید به عمل آورد.

کد خبر 6354938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha