۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۳۱

مراسم گرامیداشت شهدای قاضی در بوشهر برگزار شد

مراسم گرامیداشت شهدای قاضی در بوشهر برگزار شد

بوشهر- مراسم گرامیداشت شهادت ۲ قاضی برجسته دیوانعالی کشور حجت الاسلام رازینی و مقیسه توسط دادگستری استان بوشهر با حضور مسئولان استانی در مسجد امیرالمومنین (ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کل دادگستری استان بوشهر ظهر چهارشنبه در حاشیه این مراسم ضمن عرض تسلیت شهادت حجت الاسلام رازینی و مقیسه گفت: شهادت این دو شخصیت بزرگوار مجاهد انقلابی، شجاع، خدوم و خستگی ناپذیر که عمر خود را در دفاع از حق و عدالت گام برداشته‌اند، به پیشگاه حضرت ولی عصر (عجمقام معظم رهبری، همه مردم ایران اسلامی و مسئولین عزیز تسلیت می گویم.

مهدی مهرانگیز گفت: همانطور که مقام معظم رهبری مدظله العالی فرمودند شهادت پاداش زحمات ۴۰ ساله خدمت صادقانه و شجاعانه بود که نصیب آنها شد.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر روحیه جهادی، انقلابی، اخلاص و مبارزه قاطع با مفسدین و جاسوسان و تروریست‌ها در راستای حفظ امنیت مردم و کشور را از جمله ویژگی‌های این شهیدان والا مقام دانست.

مراسم گرامیداشت شهدای قاضی در بوشهر برگزار شد

وی گفت: منافقین و ناکثانی که در این اقدام تروریستی دست داشتند بدانند که با شهید کردن امثال شهیدان رازینی و مقیسه نه تنها خللی در دستگاه قضائی پیش نمی‌آید بلکه قضات مؤمن و انقلابی جوان جایگزین آنها خواهد شد و راه آنان را با قاطعیت ادامه خواهند داد، همچنان که با شهادت حضرت آیت الله شهید بهشتی هیچ خللی در کار نظام و قوه قضائیه پیش نیامد و برعکس قوه قضائیه با عزمی جدی تر و مستحکم‌تر تا به امروز گام برداشته است.

مراسم گرامیداشت شهدای قاضی در بوشهر برگزار شد

کد خبر 6355159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha