پیام‌نما

خُذِ الْعَفْوَ وَ أْمُرْ بِالْعُرْفِ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِينَ * * * عفو و گذشت را پیشه کن و به کار پسندیده فرمان ده و از نادانان روی بگردان. * * * تو اى مصطفى راه بخشش بگير / بكن امر بر كار نيك اى بصير

۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۰۶

ظرفیت های بالفعل گلستان در پذیرایی از گردشگران بسیار کم است

ظرفیت های بالفعل گلستان در پذیرایی از گردشگران بسیار کم است

گرگان- استاندار گلستان گفت: ظرفیت های بالفعل استان در پذیرایی از گردشگران بسیار کم است و باید ظرفیت های بالقوه را هر چه سریعتر اجرایی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طهماسبی ظهر چهارشنبه در جلسه اقتصاد دریا محور و ارائه طرح گردشگری ساحلی اظهار کرد: اقتصاد دریامحور یکی از موضوعات بسیار مهمی است که مقام معظم رهبری و ریاست جمهور به آن توجه دارند.

وی با بیان اینکه از تلاش مدیران در مسیر توسعه گلستان پشتیبانی خواهیم کرد، افزود: باید تسهیل گری لازم را در رابطه با سرمایه گذار صورت دهیم تا زمینه توسعه اشتغال فراهم شود.

استاندار گلستان گفت: به دنبال تسهیل سرمایه گذاری و افزایش حضور گردشگران در سواحل هستیم.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های بالفعل استان در پذیرایی از گردشگران بسیار کم است و باید ظرفیت‌های بالقوه را هر چه سریع‌تر اجرایی کرد، افزود: دستگاه‌ها از ظرفیت‌های ملی خود به نحو احسن استفاده کنند تا چرخ‌های توسعه استان را به گردش درآید.

کد خبر 6355260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha