0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

به گزارش خبرگزاری مهر، در ادامه افزایش تنش‌ها بین آمریکا و کاناد و مکزیک بر سر ورود مهاجران و مسائل اقتصادی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جدید آمریکا مدعی شد که «ورود وسیع مواد مخدر، مخصوصا فنتانیل از کانادا و مکزیک پارسال باعث مرگ ۳۰۰ هزار آمریکایی شد.

به گفته ترامپ «حجم مواد مخدری که از کانادا و مکزیک به آمریکا وارد می‌شود بسیار بالاست و این باعث نابودی خانواده‌ها می‌شود.»

وی دراین‌باره گفت «کانادا و مکزیک با مکزیک به میلیون‌ها نفر اجازه دادند که به کشور ما وارد بشوند درحالی که نباید اینجا باشند.» به ادعای ترامپ «کانادا و مکزیک می‌توانستند جلوی آنها (مهاجران را بگیرند و این کار را نکردند.»

کد خبر 6355812
۴ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۰۷

ترامپ: کانادا و مکزیک ۳۰۰ هزار آمریکایی را در یک سال کُشتند

ترامپ: کانادا و مکزیک ۳۰۰ هزار آمریکایی را در یک سال کُشتند

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که ورود وسیع مواد مخدر از کانادا و مکزیک به این کشور باعث مرگ ۳۰۰ هزار آمریکایی شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha