۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۲۵

رد عفو ترامپ از سوی یکی از شورشیان ۶ ژانویه

رد عفو ترامپ از سوی یکی از شورشیان ۶ ژانویه

یکی از شورشیان حمله به کنگره آمریکا از اقدام ترامپ برای عفو متهمان این حادثه انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، اقدام ترامپ در عفو شورشیان حمله به کنگره آمریکا، صدای یکی از متهمان آن روز را هم درآورد.

پامِلا هِمفیل که چهار سال پیش و پس از ادعای ترامپ درباره تقلب در انتخابات جزو افراد حمله کننده به کنگره بود، پس از تصمیم ترامپ، برای عفو کامل هزار و ۵۰۰ محکوم آن پرونده گفت: ما آن روز اشتباه کردیم و پذیرفتن عفو، توهین به پلیس، حاکمیت قانون و مردم آمریکاست.

در جریان شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ بیش از ۱۳۰ افسر مجروح شدند، حالا بزرگترین اتحادیه پلیس آمریکا هم که در دوران انتخابات از ترامپ حمایت کرده بود، با انتقاد از تصمیم ترامپ، آن را دلسرد کننده و حامل یک پیام خطرناک خوانده.

فرمان ترامپ در عفو متهمان امنیتی با انتقاد برخی سناتورهای جمهوری خواه هم مواجه شده است.

با این حال رئیس جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا پس از این فرمان، از تشکیل کمیته‌ای برای بازخوانی ماجراهای ۶ ژانویه خبر داد.

گفته می‌شود در این بررسی‌ها قرار است نقش ترامپ در ایجاد بلوای ۶ ژانویه کمرنگ‌تر شود.

کد خبر 6356164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha