پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ بهمن ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸

امام جمعه جدید توکهور و هشتبندی معرفی شد

امام جمعه جدید توکهور و هشتبندی معرفی شد

بندرعباس- طی مراسمی با حضور نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، امام جمعه جدید توکهور و هشتبندی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجشنبه شب طی مراسمی با حضور آیت الله محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و آیت الله محسن ابراهیمی نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری در مسجد جامع هشتبندی امام جمعه جدید بخش توکهور و هشتبندی معرفی شد.

در این آئین که با حضور پررنگ آحاد مردم بخش توکهور و هشتبندی همراه بود حجت‌الاسلام والمسلمین پور حسینی به عنوان امام جمعه توکهور و هشتبندی منصوب و معارفه شد.

گفتنی است پیش از این حجت‌الاسلام والمسلمین حسین جهانگیری سنگر نماز جمعه در این بخش را در اختیار داشت.

حجت‌الاسلام جهانگیری از مهر ماه سال گذشته مسئولیت امامت جمعه در شهرستان بستک را در اختیار گرفته است و انتصاب امام جمعه جدید جزو مطالبات جدی مردم توکهور و هشتبندی بود.

کد خبر 6356450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha