به گزارش خبرگزاری مهر، مرضیه یونسی در دیدار با اعضای هیأت رئیسه اتحادیه نانوایان اظهار کرد: بخشی از تخلفات واحدهای صنفی ناشی از ناآگاهی از قوانین و مقررات بوده و لازم است در راستای پیشگیری اجتماعی از وقوع تخلف، آموزش مستمر اعضای اتحادیههای صنفی در دستور کار اتحادیهها و اتاقهای اصناف قرار گیرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: براساس بند ۵ اصل ۱۵۶ قانون اساسی تعزیرات حکومتی خود را موظف به آموزش اتحادیه میداند و طبق سیاستهای جدید استانی و سازمانی هیچ مانع و محدودیتی برای آموزش اصناف و اتحادیهها وجود ندارد.
یونسی خاطرنشان کرد: در کنار پیشگیری اجتماعی از تخلف، پیشگیری وضعی از تخلف نیز دارای اهمیت زیادی است به نحوی که لازم است زمینهها و فرصتهای ارتکاب تخلف از متخلفین گرفته شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان ضمن اشاره به لزوم قیمت گذاری متناسب و به موقع نان و سایر کالاها افزود: در حال حاضر استفاده از کنجد در نانواییها زمینه تخلفاتی چون گرانفروشی، فروش اجباری، عرضه خارج از شبکه و عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی را فراهم آورده است، لذا براساس آموزههای پیشگیری وضعی از تخلف لازم است در خصوص استفاده از کنجد در نانواییها تدابیر دیگری اتخاذ شود.
یونسی در پایان با تاکید بر اینکه مجازات متخلفین آخرین مرحله پیشگیری از تخلف است گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹۹۰ پرونده در خصوص تخلفات نانوایان در استان همدان تشکیل و متخلفان علاوه بر پلمب و نصب پرده در مجموع به پرداخت ۴۶ میلیارد و ۶۲۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدهاند.
نظر شما