۶ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۲۱

اجرای مدارس پیش ساخته قابل انتقال راهکار جبران ناترازی فضای آموزشی است

اجرای مدارس پیش ساخته قابل انتقال راهکار جبران ناترازی فضای آموزشی است

سنندج- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: اجرای مدارس پیش ساخته قابل انتقال راهکار جبران ناترازی فضای آموزشی است.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی صبح شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: در سیاستگذاری‌ها آینده پژوهی لحاظ نمی‌شود و به این دلیل در بازه زمانی کوتاه مدت مبتلابه سیاست‌های کذایی می‌شویم.

وی افزود: ناترازی در سطح روستای و شهری و جابجایی جمعیتی در استان وجود دارد و سال قبل پیشنهاداتی داشتیم تا مدارس پیش ساخته قابل انتقال را داشته باشیم که می‌توان اجرا کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان اذعان کرد: در راستای شیوه‌های نوین آموزشی باید بازنگری صورت گیرد.

محمدی یادآور شد: در راستای تأمین فضاهای آموزشی مکان محور بودن از اولویت‌ها است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اضافه کرد: در قانون تشکیل این شورا ظرفیت‌هایی وجود دارد که احصا نشده و باید در استان با همکاری فرمانداری و شهرداری‌ها احصا شود و احصای زمین و مالکیت آن برای فضاهای آموزشی دقت لازم صورت گیرد.

کد خبر 6357488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha