برگزاری انتخابات مجمع کانون‌های فرهنگی و تبلیغی

برگزاری انتخابات مجمع کانون‌های فرهنگی و تبلیغی

دوره انتخابات مجمع کانون فرهنگی و تبلیغی استان‌ها به‌طور همزمان و با حضور رؤسا و سایر اعضای کانون‌ها در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین دوره انتخابات مجمع کانون فرهنگی و تبلیغی استان‌ها در بهمن ۱۴۰۳ با حضور اعضای اصلی سازمان هیئت و تشکل‌های دینی در ۳۲ استان به‌طور همزمان و با حضور رؤسا و سایر اعضای کانون‌ها در تهران برگزار شد.

این دوره از انتخابات به‌صورت برخط و با سخنان حجت‌الاسلام حریزاوی، قائم‌مقام سازمان تبلیغات، آغاز شد. همچنین در ابتدای رأی‌گیری، حجت‌الاسلام باباخانی رئیس سازمان هیئت و تشکل‌های دینی با ذکر نکاتی در حوزه اقدامات و فعالیت کانون‌ها در دوره جدید به غربالگری و شناسایی کانون‌های فعال اشاره کردند.

در این دوره از انتخابات، کانون‌های فرهنگی و تبلیغی تهران ۸ کاندیدا داشت که از این تعداد، ۷ نفر رأی نهایی را کسب و منتخب انتخابات بوده‌اند. رؤسای کانون‌ها طی فرآیندی مورد تأیید و صلاحیت قرار گرفته‌اند.

کانون‌های فرهنگی دارای ابتکار و خلاقیت در سطح ملی

رئیس سازمان هیئت و تشکل‌های دینی در آغاز سومین دوره انتخابات مجمع کانون‌های فرهنگی و تبلیغی گفت: مادامی که حلقه‌های میانی واسطه حاکمیت و مردم باشند و گره‌گشایی کنند، منشأ اثر خواهند بود.

وی همچنین اظهار داشت: غربالگری‌هایی صورت گرفته تا بتوانیم شناسایی کنیم چه تعداد کانون فعال وجود دارد تا ان‌شاءالله سطح‌بندی کانون‌های فرهنگی تبلیغی انجام شود.

حجت‌الاسلام باباخانی افزود: مجموعه‌هایی که دارای ابتکارات جدی هستند و حرف جدیدی دارند، شناسایی خواهند شد تا اقدامات آن‌ها در سطح ملی استفاده و مورد بهره‌برداری قرار بگیرد. وظیفه اداره کانون‌های فرهنگی و تبلیغی آن است که خلاءها و مشکلات را برطرف نماید.

رئیس سازمان هیئت و تشکل‌های دینی تصریح کرد: سامانه پایش اطلاعات هیئت و تشکل‌های دینی که تحت عنوان سمپات شناخته می‌شود، فرصتی است برای کسانی که در گوشه و کنار کشور در شهرهای بسیار دور فعالیت و ابتکار جدی دارند تا عدالت در تمامی کانون‌ها به‌طور یکسان انجام شود. این طرح و اقدامات در دسترس عموم مردم قرار گرفته و عموم در اجرای این طرح‌ها مشارکت نمایند.

انتخابات در استان مازندران

سومین دوره انتخابات مجمع کانون‌های فرهنگی تبلیغی استان مازندران همزمان با سراسر کشور با حضور مدیران کانون‌های فرهنگی تبلیغی فعال استان به‌صورت منطقه‌ای به میزبانی شهرستان‌های بابل، چالوس و نکا برگزار شد.

در این دوره، بیش از ۱۰۰ نفر از مدیران کانون‌های فعال استان حق رأی داشتند که با مشارکت ۷۰ نفر، مجمع کانون‌های فرهنگی تبلیغی استان مازندران با معرفی ۹ تن از ۱۸ داوطلب انتخابات برای یک دوره چهارساله تشکیل خواهد شد.

انتخابات در یزد

این انتخابات در یزد نیز با حضور معاون ساماندهی هیئت و تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد. هفت عضو اصلی و چهار عضو علی‌البدل کانون‌های فرهنگی تبلیغی یزد انتخاب شدند.

حجت‌الاسلام علی علمی، معاون ساماندهی هیئت و تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی، در حاشیه برگزاری این انتخابات در استان یزد اظهار کرد: امروز شاهد برگزاری سومین دوره انتخابات مجمع کانون‌های فرهنگی تبلیغی کشور در استان یزد و سراسر کشور با مشارکت بسیار خوب کانون‌ها هستیم.

وی افزود: امروز کسانی که حائز شرایط بودند، مورد انتخاب سایر کانون‌ها قرار گرفتند و وارد عرصه کار و تلاش در حوزه فرهنگی استان شدند.

علمی عنوان کرد: امیدواریم با برگزاری این انتخابات، شاهد شکوفایی جدی کانون‌های فرهنگی تبلیغی و مجمع این کانون‌ها در سطح استان یزد و کشور باشیم.

روند انتخابات در خوزستان

سومین دوره انتخابات کانون‌های فرهنگی تبلیغی استان خوزستان نیز به‌صورت برخط و همزمان با کل کشور برگزار شد.

علی گله‌دار، مسئول هیئت و تشکل‌های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان، درباره روند برگزاری انتخابات گفت: پروسه برگزاری انتخابات مجمع کانون‌های فرهنگی تبلیغی از پایش کانون‌ها آغاز شد. به این صورت که سازمان هیئت و تشکل‌های دینی سامانه‌ای تحت عنوان «سمپات» را رونمایی کرد تا کانون‌های فرهنگی تبلیغی فعالیت‌ها و گزارشات سالیانه خود را در آن بارگذاری کنند و بعد از مراحلی این اطلاعات راستی‌آزمایی می‌شد.

وی افزود: برای شرکت در انتخابات، فقط کسانی می‌توانستند نامزد شوند و رأی دهند که اطلاعات خود را در سامانه سمپات بارگذاری کرده و پایش و راستی‌آزمایی شده باشند.»
گله‌دار ادامه داد: «باتوجه به کانون‌های موجود در استان، ۷ نفر توسط مجمع انتخاب شدند که این هفت نفر بعد از انتخابات عمومی، بین خودشان برای انتخاب هیئت رئیسه رأی‌گیری می‌کنند و هیئت رئیسه کانون‌های فرهنگی تبلیغی استان را انتخاب می‌کنند.

این انتخابات با هدف تقویت و ارتقا فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی در سطح استان‌ها برگزار شد. اعضای جدید مجمع کانون‌های فرهنگی تبلیغی متعهد شدند که در راستای توسعه فرهنگ اسلامی و ارتقا سطح آگاهی‌های عمومی، تلاش‌های خود را مضاعف کنند.

کد خبر 6357759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha