۷ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱

همایش دادستان‌های عمومی و انقلاب، نظامی و ویژه روحانیت در مشهد آغاز شد

همایش دادستان‌های عمومی و انقلاب، نظامی و ویژه روحانیت در مشهد آغاز شد

مشهد - بیست‌وپنجمین همایش دادستان‌های عمومی و انقلاب، نظامی و ویژه روحانیت سراسر کشور در مشهد مقدس آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بیست و پنجمین همایش دادستان‌های عمومی و انقلاب، نظامی و ویژه روحانیت سراسر کشور از روز گذشته (۶ بهمن) در مشهد مقدس آغاز شد.

حجت‌الاسلام خلیلی، معاون اول قوه قضائیه در همایش دادستان‌های عمومی و انقلاب اظهار کرد: ما مسئولان قضائی در قلمرو اختیارات قانونی خود، باید با مردم به مهربانی و عطوفت رفتار کنیم.

معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: صدور قرارهای تأمین سنگین در جرایم سبک، رعایت نکردن حقوق متهم حین رسیدگی به پرونده و انجام سیر تحقیقات، صدور قرار نامتناسب با جرم ارتکابی، عدم استفاده از ارفاقات قانونی، عدم استفاده از ظرفیت مواد ۸۳، ۲۵۳ و ۲۳۶ قانون آئین دادرسی و همچنین عدم استفاده از ظرفیت مواد ۱۳، ۱۱۴ و ۱۱۵ قانون مجازات اسلامی، بر خلاف رفتار محبت‌آمیز نسبت به مردم است.

کد خبر 6358616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha