۷ بهمن ۱۴۰۳، ۱۳:۲۰

رونمایی لوگوی «تاکسیدرمی»؛ اسامی کامل بازیگران منتشر شد

رونمایی لوگوی «تاکسیدرمی»؛ اسامی کامل بازیگران منتشر شد

با نزدیک شدن به زمان برگزاری چهل‌ و سومین جشنواره فیلم فجر، از لوگوی فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» رونمایی شد.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پروژه، همزمان با آماده‌سازی نهایی فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» نخستین ساخته بلند محمد پایدار به تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد برای حضور در چهل‌وسومین جشنواره فیلم‌فجر، نخستین ویدیو و لوگوی این اثر که توسط محمد روح‌الامین طراحی شده است، منتشر شد.

مجید صالحی در تراژدی- کمدی «تاکسیدرمی» همراه با حسن معجونی و هادی کاظمی، به دنبال شکار گوزن زرد ایرانی، در دشت ناز ساری وارد یک ماجراجویی می‌شوند.

آناهیتا درگاهی، بیژن بنفشه‌خواه، فرزین محدث، هدیه حسینی‌نژاد، علیرضا مسعودی، جواد خواجوی و آتوسا کلانتری بازیگرانی هستند که در این اثر ایفای نقش می‌کنند.

در خلاصه داستان «تاکسیدرمی» آمده است: «کیست که گوزن را رها کرده، آزاد ساخت و کیست که بندهای آن را باز نمود. به راستی این حیوان مناسب یک پادشاه است. ما او را یاهمور پارسی می‌نامیم.»

عکس خبر از محمدمهدی دلخواسته است.

کد خبر 6358895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha