پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۷ بهمن ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷

آماده باش ۲۷۰ تیم امداد زمستانی در استان اصفهان به‌دنبال فعالیت سامانه بارشی

آماده باش ۲۷۰ تیم امداد زمستانی در استان اصفهان به‌دنبال فعالیت سامانه بارشی

اصفهان - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با پیش‌بینی بارش باران و برف و وزش باد شدید در استان اصفهان، ۲۷۰ تیم امداد زمستانی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از صبح دوشنبه تا روز چهارشنبه، بارش باران و برف، وزش باد شدید، کاهش میانگین دما، رخداد مه و کاهش میدان دید از مناطق غرب استان آغاز خواهد شد و به تدریج در تمامی مناطق استان گسترش می‌یابد. با این حال، به دلیل فقدان تغذیه رطوبتی، بارش‌ها به‌صورت پراکنده و با شدت کم خواهد بود.

وی افزود: ۲۷۰ تیم امداد زمستانی در این مدت و تا پایان هفته با پشتیبانی تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز، به منظور کنترل ترددها، بازگشایی محورهای برف‌گیر، امدادرسانی در حوادث و ارائه خدمات به مسافران در پایگاه‌های امدادی، راهدارخانه‌ها و محورهای جاده‌ای، شهری و روستایی مستقر خواهند بود.

شیشه‌فروش بر ضرورت مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی، به‌ویژه در نواحی سردسیر، و تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، طوفان و آب‌گرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده‌ها تأکید کرد.

وی همچنین به پیش‌بینی وزش تندبادهای موقتی، سیلابی شدن مسیل‌ها و کاهش میدان دید اشاره کرد و اقدامات زیر را مورد تأکید قرار داد:

  • استقرار تجهیزات امدادی و کنترل سیل و آماده‌باش بودن ماشین‌آلات در معابر شهری و روستایی و جاده‌ها و راهدارخانه‌ها.
  • تقویت تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده‌ها با تأمین اقلام ضروری و پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری.
  • عدم انجام سفرهای غیرضروری در محورهای سیل‌گیر.
  • اجرای طرح‌های کاهش خطر با استحکام بخشی به سازه‌های ناپایدار، تابلوها و داربست‌ها در برابر تندبادهای موقتی.
  • عدم استقرار، توقف و تردد در مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی.
  • پیشگیری و کنترل آب‌گرفتگی در معابر شهری، دهانه پل‌ها و زیرگذرها و تخلیه رسوبات و نخاله‌ها از دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیر رودخانه‌ها.
  • رعایت استانداردهای ایمنی در استفاده از لوازم گرمازا و گازسوز و حفاظت از شبکه‌ها و تأسیسات آب در برابر یخ‌زدگی در مناطق سردسیر.
  • کنترل تهویه، دما و رطوبت گلخانه‌ها، واحدهای مرغ‌داری و دامداری.
  • محافظت از تأسیسات و سیستم‌های آبیاری تحت فشار در برابر سرمازدگی.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان از شهروندان خواست تا با رعایت نکات ایمنی و توجه به هشدارها، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

کد خبر 6359477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha