پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۴۳

السالوادور «کشور ثالث امن» شد؛ مهاجران به آمریکای لاتین تبعید می‌شوند!

السالوادور «کشور ثالث امن» شد؛ مهاجران به آمریکای لاتین تبعید می‌شوند!

کاخ سفید با السالوادور نیز بر سر اخراج مهاجران از آمریکا و تبعید آنها به این کشور آمریکای لاتین به توافق رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، شبکه سی‌بی‌اس به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با دولت السالوادور بر سر اخراج مهاجران از آمریکا به توافقی دست پیدا کرده است.

به نوشته این شبکه، توافق موسوم به «کشور ثالث امن» به مقامات مهاجرتی آمریکا اجازه می‌دهد تا مهاجران غیر السالوادوری را به این کشور تبعید کنند.

سی‌بی‌اس نوشته است که مهاجران باید در السالوادور درخواست پناهندگی بدهند؛ کشوری که از آن تحت عنوان «کشور ثالث امن» یاد شده است.

این شبکه مدعی شده که توافق مذکور در دولت اول ترامپ حد فاصل سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ به بحث گذاشته شد. براساس این توافق، اعضای سازمان تبهکاری «ترنا دِ آراگو» ونزوئلا نیز قابل تبعید به السالوادور خواهند بود.

این شبکه تاکید کرده است که هنوز مشخص نیست مقامات السالوادور چه تصمیمی درباره این دارودسته‌های تبهکاری گرفته‌اند! همچنین براساس گزارش سی‌بی‌اس، مقامات آمریکا در حال حاضر با کانادا نیز به توافق «کشور ثالث امن» دست یافته‌اند. مطابق این توافق، آمریکا و کانادا مهاجرانی را که با هدف پناهندگی از مرز بین این دو کشور عبور کرده‌اند، معاوضه خواهند شد.

ترامپ در نخستین نطق خود به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا متعهد شد تا از ورود مهاجران غیرقانونی به این کشور جلوگیری و روند استرداد میلیون‌ها مهاجر را آغاز کند. وی همچنین در مرز جنوبی این کشور، وضعیت اضطرار ملی اعلام کرده است.

کد خبر 6359823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha