۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۴۶

طرح‌های قابل افتتاح دهه فجر در بخش ریگ ارزیابی شد

طرح‌های قابل افتتاح دهه فجر در بخش ریگ ارزیابی شد

بوشهر- بخشدار ریگ گفت: پروژه بوستان شهری شهریار در شهر بندر ریگ، از طرح‌های قابل افتتاح دهه فجر مورد بازدید مسئولان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، ضرغام محمدی صبح دوشنبه در این بازدید با حضور معاون امور عمرانی فرماندار شهرستان گناوه و شهردار بندر ریگ اظهار کرد: پروژه بوستان شهری شهریار در شهر بندر ریگ و همچنین مرکز خدمات گردشگری محمد رسول الله (ص) در این بخش در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور مسئولان ارشد استان به بهره‌برداری خواهد رسید.

بخشدار ریگ افزود: با افتتاح این طرح‌ها که در مجاورت جاده ساحلی به سمت بوشهر قرار دارد علاوه بر تقویت مراکز زیرساختی شهری که در افزایش رفاه حال شهروندان مؤثر است، این مرکز برای همه مسافران و گردشگران که از این مسیر عبور می‌کنند نیز قابل استفاده و بهره‌برداری است.

در این بازدید پیشرفت فیزیکی این پروژه مورد ارزیابی قرار گرفت.

کد خبر 6359865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha