پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۳۷

برپایی جشن مبعث در ۱۱۰ بقعه متبرکه مازندران

برپایی جشن مبعث در ۱۱۰ بقعه متبرکه مازندران

ساری- معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: جشن‌های عید مبعث در ۱۱۰ بقعه متبرکه و آستان مقدس استان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر, حجت‌الاسلام مسعود قربانی پیش ازظهر دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه جشن‌های عید مبعث در ۱۱۰ بقعه متبرکه و آستان مقدس استان برگزار می‌شود، گفت: به همین مناسبت بقاع متبرکه شاخص سطح استان آذین‌بندی شدند.

وی با تبریک فرارسیدن عید مبعث اظهار کرد: بقاع متبرکه شاخص سطح استان آذین‌بندی شدند و آماده میزبانی برای برگزاری جشن این عید بزرگ هستند.

وی با بیان اینکه جشن عید مبعث در ۱۱۰ بقعه متبرکه و آستان مقدس امامزادگان مازندران برگزار می‌شود، افزود: سازمان اوقاف با همکاری مردم و هیأت‌های مذهبی میزبانی این جشن‌ها را در اماکن مذهبی برعهده دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران عید مبعث را یکی از اعیاد مهم مسلمانان و شیعیان دانست و بیان کرد: در روز مبعث، رسالت و پیام حیات‌بخش الهی به انسان‌ها از سوی حضرت محمد (ص) نازل شد.

قربانی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام جامعه جاهل آن دوران را خدا محور کرد، افزود: پیامبر اکرم (ص) با بعثت خود جامعه را از انحرافات نجات داد و همین مسأله در ظهور حضرت ولی عصر (عج) نیز تحقق خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه روشنگری‌های پیامبر گرامی اسلام مردم را از زشتی و جهل نجات داد، تصریح کرد: بعثت پیامبر را می‌توان روز تحول جامعه بشری نام نهاد.

کد خبر 6359949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha