۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۹:۴۳

اهدای یک انگشتر برای کمک به جبهه مقاومت

اهدای یک انگشتر برای کمک به جبهه مقاومت

یک بانوی ایرانی در راستای کمک به مردم فلسطین و لبنان با شرکت در پویش ایران همدل انگشتر خود را اهدا کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پویش ایران همدل که در راستای کمک به مردم مقاوم فلسطین و لبنان راه اندازی شده بود در ماه‌های اخیر مورد استقبال بسیاری از مردم کشورمان قرار گرفت. در این میان نقش فعالانه بانوان در مشارکت در این پویش با اهدای طلا و زیورآلات خود بسیار پررنگ بود.

در این راستا یکی از مادران این سرزمین اقدام به اهدای انگشتر خود کرده است. انگشتری که فارغ از بهای مادی آن دارای ارزش معنوی بسیاری است زیرا حتماً یادآور خاطرات بسیاری برای این بانوی گرامی خواهد بود.

این انگشتر با دست‌نوشته‌ای همراه شده است که در عین سادگی گویای نگاه بلند این بانوی دریادل و آگاه به مسائل زمانه است.

وی خطاب به مردم فلسطین و لبنان نوشته است: من مادری ۶۵ ساله هستم. هدیه‌ای ناقابل برای کمک و یاری مومنانه به امام زمان تقدیم کردم. ان‌شاءالله به یاری و دعای خیر امام زمان پیروزی امام و مسلمین در جهان به زودی اتفاق بیفتد. همگی شریک غم شما عزیزان هستیم و به شما به خاطر مقاومت و شهامت‌تان افتخار می‌کنیم.

اهدای یک انگشتر برای کمک به جبهه مقاومت

پویش ایران همدل همچنان ادامه دارد و مردم از طریق زیر می‌توانند به مردم مظلوم فلسطین و لبنان کمک کنند:
شماره کارت: ۶۰۳۷۹۹۸۲۰۰۰۰۰۰۰۷
شماره شبا: Ir320210000001000160000526
کد دستوری: #۱۴*
پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR
و برای اهدای طلا و جواهرات ارسال عدد ٢ به ۳۰۰۰۲۲۲

کد خبر 6360376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha