۹ بهمن ۱۴۰۳، ۱۳:۳۳

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور در سازمان فرهنگ و ارتباطات ابقا شد

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور در سازمان فرهنگ و ارتباطات ابقا شد

حجت‌الاسلام محمد مهدی ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با موافقت رهبر معظم انقلاب برای مدت سه سال دیگر ابقا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با موافقت رهبر معظم انقلاب و ابلاغ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای سه سال دیگر در این سمت ابقا شد.

به این ترتیب سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حجت الاسلام محمدمهدی ایمانی پور را به عنوان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منصوب کرد.

در این حکم آمده است؛

«با عنایت به تعهد، تجارب اجرایی و آشنایی دیرینه ای که با فعالیت های فرهنگی در خارج از کشور دارید و بنابر مصوبه شورای عالی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و موافقت مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، به موجب این حکم برای مدت سه سال به عنوان «رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» منصوب می شوید.»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه این حکم، از ایمانی پور خواسته با اتکال به خداوند قادر متعال، و با امعان نظر به اهداف و شرح وظایف سازمان و بیانات و فرامین رهبری معظم انقلاب اسلامی، اهتمام وافر را به کار گیرد.

کد خبر 6360944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • دانشجو IR ۱۵:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۹
      2 0
      کاش این اتفاق صورت نمی گرفت.
      • IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۹
        3 0
        دیگه اتفاقی بود نلخ
    • IR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
      0 0
      کاش نگاهی دقیق تر به انتصابات نماید. ویرایشی از گذشته