پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۷:۱۳

آخرین وضعیت ایمنی تهران در برابر حوادث چگونه است؟

آخرین وضعیت ایمنی تهران در برابر حوادث چگونه است؟

رئیس سازمان پیشگیری بحران شهر تهران آخرین وضعیت ایمنی تهران در برابر حوادث را تشریح کرد.

علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سوال که آیا ایمن‌سازی ساختمان‌ها به عنوان یک امر حکومتی و از سوی دولت‌ها انجام شود، یا اینکه باید تبدیل به یک مطالبه مردمی شود؟ این سوالی است که در شرایط کنونی با توجه به اهمیت ایمنی، به ویژه در برابر حوادثی مثل زلزله، باید به آن توجه کرد.

وی افزود: در حال حاضر، وضعیت ایمنی در بسیاری از مناطق شهر تهران به شکلی است که اگر حوادث طبیعی به وقوع بپیوندد، مشکلات زیادی پیش خواهد آمد. مثلاً در صورتی که زلزله‌ای رخ دهد و ساختمان‌ها دچار ریزش شوند، شبکه آب قطع شود و خدمات بهداشتی دچار اختلالات شدید شود، وضعیت بسیار بحرانی خواهد شد. از جمله اقدامات مهمی که باید انجام شود، تأمین مخازن آب اضطراری است تا در شرایط بحرانی، مردم از آب سالم برخوردار باشند. اما حتی این اقدامات نیز کافی نیستند و در بسیاری از شهرها، نیاز به توسعه بیشتر این سیستم‌ها احساس می‌شود.

وی افزود: در این راستا، تلاش‌هایی برای تسهیل‌گری، حل مشکلات و افزایش آمادگی‌ها در حال انجام است. برای مثال، مخازن آب اضطراری تا شش برابر روز اول افزایش یافته‌اند، اما همچنان این میزان، تنها یک‌سوم نیاز واقعی شهر را پوشش می‌دهد. دو سوم باقی‌مانده از این نیاز باید با سرعت بیشتری به آن افزوده شود تا ایمنی عمومی در برابر بحران‌ها تأمین شود.

نصیری درباره این که این اقدامات باید صرفاً بر عهده دولت‌ها باشد یا باید یک حرکت جمعی و مردمی نیز در این زمینه شکل بگیرد اظهار کرد: مردم اگر در این زمینه وارد عمل شوند، می‌توانند با نهادهای دولتی همکاری کرده و حتی در برخی موارد اقدام به خرید و نگهداری تجهیزات ایمنی کنند. به عبارت دیگر، اگر مردم همگام با دولت‌ها برای ایمنی اقدام کنند، نتیجه بهتری حاصل خواهد شد. در نهایت، ایمن‌سازی به عنوان یک مسئله حاکمیتی و مردمی باید در کنار هم قرار گیرد و دولت‌ها و مردم باید دست در دست هم برای تأمین ایمنی در برابر بحران‌ها اقدام کنند.

کد خبر 6361575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha