اصرار تل‌آویو به نقض آتش‌بس؛ زیرساخت‌های حزب‌الله را منهدم می‌کنیم

اصرار تل‌آویو به نقض آتش‌بس؛ زیرساخت‌های حزب‌الله را منهدم می‌کنیم

ارتش رژیم صهیونیستی با تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان، اعلام کرد که در حال برنامه‌ریزی برای هدف قراردادن زیرساخت‌های متعلق به حزب‌الله در اطراف الجلیل است.

به گزارش خبرگزاری مهر، از زمان آغاز آتش‌بس ۶۰ روزه در لبنان که اخیراً با عقب نشینی صهیونیست‌ها از روستاهای جنوب این کشور در پی حضور گسترده لبنانی‌ها در این مناطق، پایان یافت، ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به نقض مفاد آتش‌بس ادامه داده است.

در همین رابطه روزنامه یدیعوت آحارونوت امروز چهارشنبه به نقل از یک مقام نظامی صهیونیست نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی هر زیرساختی در لبنان که تهدید محسوب شود و در حال حاضر به ارتش لبنان تحویل نشده باشد را هدف حمله قرار خواهد داد.

این مقام صهیونیست در ادامه ادعاهای خود ضمن دخالت آشکار در امور حاکمیتی لبنان افزود: تا زمانی که ارتش لبنان به وظایف خود عمل نکند و توانایی کافی برای اعمال وظایفش را نداشته باشد، انتقال کنترل جنوب لبنان به ارتش لبنان را توصیه نمی‌کنیم!

وی افزود: ما به اقدامات خود برای حذف هرگونه زیرساخت در لبنان که تهدیدی باشد یا ممکن است در آینده تهدیدی محسوب شود، ادامه خواهیم داد.

وی در ادامه گزافه گویی های خود ضمن عدم اشاره به مسئولیت‌های یونیفل و ارتش لبنان، افزود: مسئولیت اطمینان از عدم ایجاد مجدد زیرساخت‌های حزب الله بر عهده ارتش اسرائیل است!

وی در ادامه عنوان کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در حال برنامه ریزی برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های حزب الله در نزدیکی شهر الجلیل (از شهرهای شمال اراضی اشغالی) است.

مقام نظامی صهیونیست در ادامه از بانک اهداف ارتش رژیم صهیونیستی که شامل فهرستی طولانی از سایت‌های تسلیحاتی حزب‌الله در بخش شرقی در مجاورت الجلیل است، خبر داد و عنوان کرد که در طول سه هفته آینده ارتش رژیم صهیونیستی برای انهدام آنها وارد عمل خواهد شد.

کد خبر 6361663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • GB ۱۴:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
      1 0
      یک چیزی فکر کنم همه فهمیدند ،اینها انسان نیستند قصد هم ندارند باشند و در صلح همچون انسان زندگی کنند ،باید در اولین فرصت ممکن زد محکم هم زد که فکر وجود داشتن نکنند چه رسد به بازسازی