۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۳:۳۲

ترویج سخاوت در جامعه منجر به تقویت انجام کارهای خیر می‌شود

ترویج سخاوت در جامعه منجر به تقویت انجام کارهای خیر می‌شود

سنندج- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: سخاوت مولفه‌ای معنویت و معرفت‌زا است که باید در جامعه ترویج یابد چرا که منجر به اجرای اقدامات خیر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی صبح چهارشنبه در مراسم جشن مهر و تلاش که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کمیته امداد استان کردستان اهتمام دارد که به نظم شایسته‌ای در استان تشکیلات خود را اداره می‌کند.

وی افزود: برگزاری مراسم امروز برای اهدای جهیزیه به نوعروسان و جشن اشتغال و توانمندسازی مددجویان امری مؤثر است و جای تقدیر دارد.

وی خاطر نشان کرد: تشکیلات کمیته امداد در کشور متمرکز بر سخاوت است که آیات متعدد قرآن در مورد سخاوت آمده است.

نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه سخاوت دارای معنای شایسته‌ای است، اذعان کرد: سخاوت در حاکمیت در کمیته امداد تجلی یافته و در میان مردم بین خیرانی است که در این مراسم حضور دارند.

حجت‌الاسلام پورذهبی اضافه کرد: سخاوت باید در جامعه ترویج یابد چرا که معنویت و معرفت‌زا است و منجر به اجرای اقدامات خیر می‌شود.

گفتنی است؛ جشن اهدای ۵ هزار و ۲۰۰ سری جهیزیه و کمک هزینه ازدواج به مزدوجین تحت حمایت سراسر کشور با عنوان مهر و تلاش در سنندج برگزار و خودکفایی ۱۷۰۰ کارآفرین کردستانی جشن گرفته شد.

کد خبر 6361917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha