۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۵۹

بهره‌برداری از ۱۴ پروژه بهداشت و درمان در همدان

بهره‌برداری از ۱۴ پروژه بهداشت و درمان در همدان

همدان ـ رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان از بهره‌برداری ۱۴ پروژه بهداشت و درمان در ایام دهه مبارک فجر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز کارخانه‌ای ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در تشریح این پروژه‌ها اظهار کرد: برای پروژه‌های فوق هزار و ۸۱۰ میلبارد ریال هزینه شده است.

وی ادامه داد: این طرح‌ها شامل دو مورد مرکز جامع سلامت در تجرک و درگزین، سه خانه بهداشت، چهار پایگاه اورژانس در روستاهای همه‌کسی، عبدالرحیم، ورد آورد و قهاوند و دو پروژه مسکن پزشکان است.

کارخانه‌ای اضافه کرد: همچنین بلوک ۲۰ واحدی خوابگاه متأهلین با ارزش ۱۰ میلیارد تومان آماده بهره‌برداری در دهه فجر است و تجهیز بیمارستان علیمردانیان نهاوند و بهسازی اتاق عمل بیمارستان امام حسین (ع) نیز انجام شده است.

دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: کلنگ‌زنی خانه بهداشت روستای فیازان و مرکز جامع سلامت روستای داغ داغ آباد نیز در این ایام مبارک انجام می‌شود.

بدهی ۲۶ هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال دانشگاه علوم پزشکی همدان

وی در ادامه از بدهی ۲۶ هزار و ۶۶۰ میلیارد ریالی دانشگاه علوم پزشکی همدان به پزشکان، پرستاران، پیمانکاران و شرکت‌های مختلف خبر داد و گفت: تاکنون سه هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال کارانه پزشکان پرداخت نشده است.

کارخانه‌ای افزود: علاوه بر این، میزان بدهی به پرسنل غیرپرستار ۹۶۰ میلیارد ریال، بدهی تعرفه‌گذاری پرستاری یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال، شرکت‌های دارویی چهار هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال، پیمانکاران یک هزار و ۲۰ میلیارد، و تجهیزات پزشکی دو هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان ۱۰ هزار میلیارد ریال از شرکت‌های بیمه طلب دارد، اظهار کرد: هزینه‌های دانشگاه بیشتر از درآمد آن است و این موضوع سبب ایجاد چالش‌هایی می‌شود.

کارخانه‌ای با اعلام اینکه در روزهای گذشته ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال کارانه معوقه پرستاران از سال ۱۴۰۰ تاکنون پرداخت شد، افزود: مانده بدهی کارانه متعلق به امسال است.

دانشگاه علوم پزشکی به یک و نیم همت تجهیزات پزشکی نیاز دارد

وی با اعلام اینکه در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی همدان به یک و نیم همت تجهیزات پزشکی نیاز دارد، گفت: ۳۰ هزار میلیارد ریال برای کارهای عمرانی، تأمین نیاز تجهیزاتی و تجهیزات پزشکی نیاز است که در این راستا خیران نقش بسزایی دارند.

کارخانه‌ای با اشاره به اینکه خوشبختانه میزان سرانه متوسط خیرین استان از متوسط کشوری بیشتر است، اظهار کرد: این عدد در همدان ۶۵۰ هزار ریال به ازای هر نفر و میانگین کشور ۶۲۰ هزار ریال است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در پایان با اعلام اینکه همدان با کمبود ۴۸ تخصص در حوزه‌های مختلف مواجه است، بیان کرد: ۴۰ درصد از تجهیزات وزارت بهداشت در استان بلااستفاده مانده است.

کد خبر 6362150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha