به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم رسولی فاضل در سفر به استان زنجان در دیدار با سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان افزود: در راستای پیشبرد اهداف و برنامههای پیشگیرانه و اجتماعی قوه قضائیه استفاده حداکثری از ظرفیت ابزارهای قانونی باید مورد اهتمام قرار گیرد.
وی بر فعال کردن حوزه اجتماعی معاونت در استان زنجان تاکید کرد و اظهار داشت: با تقویت حوزه اجتماعی، نگاه مجموعه دادگستری و دستگاههای اجرایی را باید نسبت به آسیبهای اجتماعی تغییر دهیم.
مشاور معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه در زمینه معرفی سامانه مشارکتها و سجام اقدامات مناسبی در سطح کشور صورت نگرفته است تصریح کرد: ما باید حلقه وصل سمنها و مردم باشیم، با این کار میتوان کارهای بزرگی انجام داد.
وی معاونت اجتماعی قوه قضائیه را کمککار دستگاههای متولی در حوزه اجتماعی بیان کرد و گفت: امر قضا چهارچوب خاصی دارد و قاضی باید در حیطه قانون حکم صادر کند، اما معاونت اجتماعی چهارچوب دقیقی برای انجام فعالیتها ندارد و چهارچوب آن مردم هستند.
فاضل ادامه داد: کار مردم، دغدغه مردم و مشکلات شهر و استان و اجتماع جزو کارهایی است که ما باید دنبال کنیم و در این راستا باید از ظرفیتهای قانونی پیشبینی شده حداکثر استفاده را ببریم.
مشاور معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه خاطرنشان کرد: باید از ابزارهایی مانند شورای پیشگیری از وقوع جرم، شورای گفت وگوی بخش خصوصی و دولت، سجام، سامانه مشارکتها نهایت استفاده را کرد تا ظرفیت و توانمندی همه دستگاههای متولی، سمنها و آحاد مردم را در راستای اهداف اجتماعی و پیشگیرانه معاونت فعال کرد.
در این دیدار، محمدرضا احمدی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان، نسبت به تشریح اقدامات تحت برنامه و فوقالعاده صورت گرفته طی سال جاری و گذشته، تبیین برنامههای در دست اقدام و همچنین ارائه انتقادات و پیشنهاداتی در راستای تقویت برنامهها پرداخت.
نظر شما