۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۴۸

کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال کفاشیان و عزیزی‌خادم را تایید نکرد

کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال کفاشیان و عزیزی‌خادم را تایید نکرد

کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال شهاب الدین عزیزی خادم و علی کفاشیان روسای سابق این فدراسیون را به دلیل حکمی که چند سال پیش برایشان صادر شده بود، تایید نکرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که بررسی شرایط نامزدهای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال به روزهای حساس خود رسیده بود، امروز به شهاب الدین عزیزی خادم و علی کفاشیان اعلام شده است که کمیته بدوی آنها را به دلیل حکمی که کمیته اخلاق چند سال پیش برایشان صادر کرده، از انتخابات کنار گذاشته است.

علی کفاشیان و عزیزی خادم قصد دارند اعتراض خود به این تصمیم را به کمیته استیناف فدراسیون فوتبال اعلام و این موضوع را پیگیری کنند. این دو باید تا روز شنبه اعتراض خود را ارائه کنند.

در مورد عزیزی خادم گفته می‌شود که او به دلیل شکایتی که از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون کرده بود چنین حکمی را دریافت کرده و با وجود اینکه خودش اعتقاد دارد پرونده حکم کمیته اخلاق بسته شده است، اما کمیته بدوی وی را تأیید نکرده است.

کد خبر 6362201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha