۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۵۹

احداث و تکمیل ۳۹ واحد مسکن مددجویی در اردبیل

احداث و تکمیل ۳۹ واحد مسکن مددجویی در اردبیل

اردبیل - مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: ۳۹ واحد مسکن مددجویی از ابتدای سال‌جاری تاکنون در اردبیل احداث و تحویل داده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح یک باب مسکن برای مددجویان بخش ارشق اظهار کرد: از مجموع ۶۳ واحد مسکن احداثی در سال‌جاری، ۳۹ واحد احداث شده و در اختیار مددجویان قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه تعداد ۵ واحد از این مسکن‌ها نیز همزمان با دهه فجر تحویل مددجویان داده می‌شود، افزود: ارزش ریالی مجموع مسکن‌های احداثی برای مددجویان ۴۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال بوده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بر اهتمام جدی در راستای شناسایی و رفع نیازمندی گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه تاکید کرد و گفت: ۹۵۸ خانوار با یک هزار و ۹۲۱ نفر در بخش ارشق تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند.

حسین‌نژاد کل کمک‌های مردمی از ابتدای سال‌جاری به کمیته امداد بخش ارشق را ۳ میلیارد و ۷۸۴ میلیون تومان عنوان کرد و ادامه داد: مبلغ کل کمک‌های نقدی و غیرنقدی مراکز نیکوکاری ارشق یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است.

وی بیان کرد: از خیران و نیکوکاران تقاضا داریم تا کمیته امداد را در ساخت سرپناه مقاوم برای مددجویان تحت حمایت بیش از پیش یاری کنند.

کد خبر 6362250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha