۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۸:۳۴

۷۲ طرح راهداری استان در دهه فجر بهره‌برداری می‌شود

۷۲ طرح راهداری استان در دهه فجر بهره‌برداری می‌شود

تبریز-مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان آذربایجان شرقی اعلام کرد: ۷۲ طرح راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به مناسب سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آماده بهره برداری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اروجعلی علیزاده روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: این طرح‌ها شامل ۴۸ طرح بهسازی و آسفالت محورهای مختلف استان به طول ۳۱۹ کیلومتر، تعداد ۱۱ طرح احداث، بهسازی و آسفالت راههای روستایی به طول ۳۸.۳ کیلومتر، هفت طرح مربوط به ابنیه فنی راه‌های استان و تعداد ۱۴ دستگاه ماشین آلات جدید راهداری است.

وی همچنین از بهره برداری از فاز اول پنج مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی که باسرمایه گذاری بخش خصوصی در محورهای ارتباطی شهرستانهای تبریز، میانه و مرند احداث شده است خبر داد و گفت: اعتبار هزینه شده برای این طرح‌ها افزون بر ۲۵ هزار میلیارد ریال است.

کد خبر 6362335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha