۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۲۰:۰۶

کشف محل دپو هزاران لیتر سوخت قاچاق در یکی از روستاهای بندرعباس

کشف محل دپو هزاران لیتر سوخت قاچاق در یکی از روستاهای بندرعباس

بندرعباس- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از کشف محل دپو هزاران لیتر سوخت قاچاق در یکی از روستاهای ساحلی بندرعباس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عارف اکبری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان امروز اظهار کرد: در اجرای مأموریت‌های ابلاغی از سوی ریاست قوه قضائیه برای مقابله با قاچاق سوخت و با توجه به تأکیدات رئیس کل دادگستری هرمزگان به منظور کمک به دولت در جهت رفع ناترازی انرژی و جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌های ملی، مأموران انتظامی پس از رصد اطلاعاتی و گشت زنی‌های نامحسوس، بارانداز بزرگ و محل دپوی هزاران لیتر سوخت قاچاق در روستای ساحلی خونسرخ از توابع شهرستان بندرعباس را شناسایی کردند.

وی افزود: با حضور معاون نظارت بر ضابطین دادسرای مرکز استان در محل مورد نظر و پس از صدور دستورات قضائی لازم در این خصوص، مأموران در بازرسی از این بارانداز ضمن کشف هزاران لیتر گازوئیل قاچاق، مخازن نگهداری سوخت را جمع آوری و معدوم کردند.

به گفته اکبری، بنابر گزارش ضابطان، عوامل نگهداری این حجم انبوه از سوخت قاچاق، شناسایی شده‌اند و اقدامات پلیسی جهت دستگیری آنان انجام شده است. دستگاه قضائی در مسیر صیانت از منابع ملی با هیچکس تعارف ندارد و با تمام توان و بدون اغماض با قاچاقچیان برخورد خواهد کرد.

کد خبر 6362457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha