۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۲۳:۳۷

۱۱۳۲ اتباع خارجی غیرمجاز در کردستان شناسایی و جمع‌آوری شدند

۱۱۳۲ اتباع خارجی غیرمجاز در کردستان شناسایی و جمع‌آوری شدند

سنندج- جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان گفت: با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی مأموران انتظامی و مرزبانی استان تعداد یک هزارو ۱۳۲ نفر اتباع خارجی غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار لطف اله دارابی اعلام کرد: در راستای اجرای طرح هجرت و جمع آوری و برخورد با ورود اتباع خارجی غیرمجاز به استان موضوع در دستور کار مأموران انتظامی استان قرار دارد.

وی افزود: در این راستا تاکنون ۱۰ طرح به مرحله اجرا درآمد که با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی مأموران انتظامی و مرزبانی استان تعداد یک هزارو ۱۳۲ نفر اتباع خارجی غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه ۸ باند که در زمینه قاچاق اتباع خارجی غیر مجاز فعالیت داشتند شناسایی و متلاشی شدند، گفت: افراد جمع آوری شده پس از تشکیل پرونده با رعایت موازین شرعی و قانونی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.

سردار دارابی به شهروندان توصیه کرد: از بکارگیری اتباع بیگانه غیر مجاز در اصناف و مشاغل مختلف خودداری کنند که برابر ماده ۱۸۱ قانون کار برای این اقدام مجازات تعیین شده است

کد خبر 6362578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • GB ۰۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
      1 0
      مدارس ایران را افغانی ها اشغال کرده اند میلیون ها پدرو مادر ایرانی نگران فرزندان دانش اموزشان هستند حتی یک دانش اموز افغانی هم از مدرسه ها کم نشده است چه برسد به تردد میلیونها افغانی در تهران و اطراف تهران و سرتاسر ایران .پاسخگوی خواست مردم ایران باشید که نه امنیت دارند نه اینده و دچار بیکاری و ناامیدی شده اند .