به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیهوکیلی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان مرکزی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر در اراک، اظهار کرد: اعتبار اختصاص یافته برای اجرای طرحهای دهه مبارک فجر استان مرکزی ۳۸ هزار و ۳۴۵ میلیارد تومان است.
وی افزود: همزمان با دهه مبارک فجر، یکهزار و ۱۴۰ طرح افتتاح و عملیات اجرایی ۵۹ طرح نیز آغاز میشود.
استاندار مرکزی گفت: با بهره برداری از این طرحها ۲۸ هزار و ۶۵۹ اشتغال ایجاد میشود که از این تعداد ۱۴ هزار و ۸۱۳ اشتغال مستقیم و ۱۳ هزار و ۸۴۶ فرصت شغلی غیرمستقیم است که رقم قابل توجهی است.
زندیهوکیلی افزود: ۶۳ طرح دهه مبارک فجر این استان با اعتبار ۲۵ هزار و ۸۹۴ میلیارد تومان اقتصادی و یکهزار و ۷۷ طرح با اعتبار ۱۲ هزار و ۴۵۱ میلیارد تومان عمرانی است.
وی گفت: طرحهای قابل افتتاح و کلنگ زنی دهه فجر امسال استان مرکزی در بخشهای مختلف راه و ترابری، کشاورزی، آب، ورزش، بهداشت و درمان، مسکن، آموزشی، عمران و صنعت است.
زندیه وکیلی گفت: خط مشی تیم استانداری مرکزی، توسعه اقتصادی است و توسعه استان باید متوازن و پایدار و توجه به اقصی نقاط شهر و روستاهای استان است.
وی گفت: منظور از همراهی با استان، عدم انتقاد نیست، بلکه انعکاس برنامهها و انتقاد از نواقص است چرا که ممکن است برخی برنامهها را پیش بینی کنیم اما متوجه نواقص نشویم اما به طور حتم راه انتقاد در استان باز است.
استاندار مرکزی ضمن تاکید بر اینکه رسانههای منتقد و مخالف در این استان از نظر ما دارای حقوق مساوی هستند، گفت: چنانچه مدیری نتوانست رویه مدیریتی خود را تغییر دهد، به طور حتم مسئول ذیربط را تغییر میدهیم.
وی بیان کرد: بنده در آئین معارفه فرماندار اراک، گفتم من وامدار شخصی نبوده و نیستم بلکه متعهد به خون شهدا و تعهدی که به آقای رئیسجمهور داشتم. هستم و بنده منت دار مردم هستم و از دولت سپاسگزارم که فرصت خدمت به مردم را به من دادند.
استاندار مرکزی گفت: بنده به دنبال ایجاد دعواهای سیاسی نیستم و مهمترین ملاک من در دستگاههای اجرایی، کارآمدی است و باید اذعان کرد در انتصاب مدیران هم اگر کسی در حوزههای سیاسی، سیاستهای دولت را اعمال نکند به طور حتم تغییر میکند.
زندیه وکیلی افزود: در دستگاه اجرایی، تنها ملاک مدیران، عملکرد است و ممکن است تعدادی از مدیران استان مرکزی تغییر نکنند چرا که مدیری عملکرد خوبی داشته باشد، دلیلی برای تغییر نیست و تمام ظرفیتها برای تغییر مدیران ستادی نیز بکار گرفته میشود.
زندیه وکیلی گفت: شمار نیروی غیر بومی در مدیریت استان بسیار کم است چرا که شاکله انتصابات بومی و از بدنه وزارت کشور است و انتظار است به تیم مدیریتی مرکزی اعتماد کنید و قضاوتها بر اساس عملکردها باشد.
وی عنوان کرد: باید زمینههای اجتماعی اجرای پروژهها در استان مرکزی فراهم باشد و به طور حتم رسانهها در این راستا نقش کلیدی دارند.
استاندار مرکزی گفت: انتظار است تبیین برنامههای دولت در استان به درستی به سمع و نظر مردم برسد و به طور حتم برای دوره توسعهای این استان مشکلات زیادی در حوزههای ناتراری انرژی، مالی و بانکی وجود دارد اما تمام ظرفیتها بکار گرفته میشود کاستیهای حوزه توسعهای استان برطرف شود.
زندیه وکیلی بیان کرد کرد: فرودگاه اراک در سالهای اخیر با مشکلات و فراز و فرودهای مختلفی روبه رو بوده اگرچه و توسعههای مختلفی در این مکان صورت گرفته است و با جدیت به دنبال برنامههای توسعهای فرودگاه شهر اراک هستیم.
استاندار استان مرکزی با اشاره اینکه برقراری پرواز در ایام خاص از جمله اربعین و حج تمتع نیز با جدیت دنبال میشود، گفت: محیط زیست همواره دغدغه اینجانب از سال هاقبل از حضور در استانداری بوده و همچنان مهم است بنابراین هرآنچه که در توان دارم برای کاهش مشکلات زیست محیطی از جمله آلودگی هوای اراک به کار میگیرم.
زندیهوکیلی پیگیری وضعیت معدن شن و ماسه شهباز اراک را از دیگر دغدغههای مجموعه استانداری دانست و گفت: موزه دفاع مقدس، کتابخانه مرکزی، موزه بزرگ و تالار مرکزی نیز از طرحهای مهم این استان است که تکمیل آنها در دستور کار است اما تأمین اعتبار طرحهای ملی با منابع ملی است.
وی تصریح کرد: تکمیل آنها نقش مؤثری در توسعه زیرساختهای فرهنگی استان دارد.
استاندار مرکزی در ارتباط با اطلاعرسانی شاخصهای آلودگی هوای اراک هم گفت: نرمافزار نشانگر وضعیت هوای اراک در هر لحظه وجود دارد که شهروندان به راحتی و با نصب آن میتوانند از آن مطلع شوند.
زندیهوکیلی با اشاره به اینکه مسکن ملی در استان با روند خوبی در حال اجرا و فعال است و پروژه راکد نداریم، افزود: رفع مشکلات مسکن ملی استان مرکزی از دغدغههای جدی است قطعاً همه تلاشها برای رفع آن به کار گرفته شده است.
وی ادامه داد: پروژههای مسکن ملی این استان از کشور جلوتر است چراکه توجه ویژه با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی وجود دارد.
استاندار مرکزی اظهار کرد: سرپرست معاونت عمرانی استانداری مرکزی خوشبختانه تخصص و تجربه ویژه در مسکن دارد به طور قطع تلاش مضاعفی در این راستا به کار گرفته شده است.
زندیهوکیلی، رفع مشکلات درمانی از جمله امکانات و پزشک متخصص را دیگر دغدغه این استان عنوان کرد و گفت: راهکارهای موقت برای حل معضل کمبود آب در استان بویژه در شهرهای اراک و ساوه اندیشیده شده امید است بارش نزولات آسمانی صورت گیرد و انتظار است مردم صرفهجویی لازم را به کار گیرند.
وی ادامه داد: نشست دستگاه اجرایی بدون حضور مدیرکل معنایی ندارد و رسانهها نباید در نشست خبری با حضور معاونین دستگاهها حضور یابند.
اعتماد مجدد مردم در اجرای پروژه ۸۱۱۲ واحدی مسکن ملی اراک است
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: جلسات اضطرار کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک تا ساعت ۱۶ برگزار شده و تصمیم گیری برای روز آتی انجام میشود، البته اگر به نتیجه نرسیم، ساعت ۲۲ مجدد این نشست برگزار میشود.
قدرت الله ابک افزود: چنانچه میزان آلودگی هوای اراک تنها براساس شاخص بود نیازی به برگزاری نشستهای کمیته اضطرار نبود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در خصوص اجرای پروژه ۸۱۱۲ واحدی مسکن ملی نیز گفت: نکته مهم این پروژهها زمان است و در سال ۱۴۰۲ کیسون به زمانبندی خود پایبند نبود و اعلام کرد با رقم قرارداد، امکان ادامه پروژه را ندارم که در این زمینه خود کیسون مقصر است که ۵۰۰ روز را از دست داد.
وی افزود: تنها راه برون رفت از مشکل فعلی، اعتماد مجدد مردم در اجرای پروژه است که اراده ما بر این است که مصالح را از طریق راه و شهرسازی تأمین شود تا آبان ماه سال آینده ما اسکلت بندی را به اتمام برسانیم.
ابک بیان کرد: با سه پیمانکار پروژه، ادامه میدهیم و کیسون اعلام کرده که نمیتواند در این راستا تعامل و همکاری لازم را داشته باشد که این امر سیر قانونی خود را دارد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست با بیان اینکه دستگاههای اجرایی موظفند در برابر رسانهها پاسخگو باشند، افزود: یکی از موضوعات دغدغهمند در بخش رسانه استان مرکزی، مشکلات صنفی این قشر است، خانه مطبوعات این استان تعطیل است که بخشی از علت آن، عدم استقبال خبرنگاران استان مرکزی است.
نظر شما