۱۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۳۱

شناسایی ۴۹ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در فامنین

شناسایی ۴۹ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در فامنین

همدان ـ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین گفت: 49 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان شناسایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور خزایی با اعلام این خبر اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون، ۴۹ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در شهرستان فامنین شناسایی شده است و برای متخلفان اخطاریه‌های لازم صادر گردیده است.

وی همچنین به فعالیت‌های نظارتی کارشناسان گشت امور اراضی اشاره کرد و افزود: در مجموع ۹۶ مورد نظارت بر تغییر کاربری بر اساس تبصره‌های ۱ و ۴ ماده ۱ انجام شده است.

وی بیان کرد: این نظارت‌ها به منظور جلوگیری از تخلفات و حفظ اراضی کشاورزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

خزایی با تأکید بر اینکه حفاظت از اراضی کشاورزی، ضامن امنیت غذایی کشور است، گفت: "این امر تنها با همکاری مردم و انجام گشت‌های مستمر امور اراضی امکان‌پذیر خواهد بود.

" وی همچنین به نظارت بر اراضی واگذاری ملی و دولتی اشاره کرد و افزود: "در سال جاری، ۳۹ مورد نظارت بر این اراضی انجام شده است."

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین بیان کرد: تا کنون ۳۱ هزار کیلومتر پایش اراضی و شناسایی تغییر کاربری صورت گرفته است.

وی همچنین از اتمام فرایند رفع تداخلات اراضی در کلیه روستاهای تحت پوشش شهرستان خبر داد و گفت اجرای طرح کاداستر و صدور سند برای تعدادی از روستاها نیز انجام گرفته است و این اقدامات به منظور ساماندهی و مدیریت بهتر اراضی کشاورزی انجام می‌شود.

خزایی تأکید کرد: که همکاری مردم و مسئولین در این زمینه بسیار حائز اهمیت است و از همه افراد خواست تا در حفظ و نگهداری اراضی کشاورزی تلاش کنند.

کد خبر 6362862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha