۱۱ بهمن ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹

افتتاح ۱۰۷ پروژه عمرانی با ۱۱۱۷ میلیارد تومان هزینه توسط شهرداری تبریز

افتتاح ۱۰۷ پروژه عمرانی با ۱۱۱۷ میلیارد تومان هزینه توسط شهرداری تبریز

تبریز-شهردار تبریز از افتتاح ۱۰۷ پروژه عمران شهری و همچنین شروع عملیات عمرانی ۱۷ پروژه جدید در دهه فجر امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در گفتگو با خبرنگاران، با اشاره به تنوع پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر، افزود: شهرداری تبریز ۱۰۷ پروژه عمرانی را با رویکردهای ورزشی، فرهنگی، مسیر گشایی، احداث پل‌های ترافیکی و عابر گذر، پارک‌های محله‌ای، بازارچه‌های محله‌ای، ایستگاه آتش نشانی، مجتمع فرهنگی مذهبی برای افتتاح در دهه فجر آماده کرده است.

وی ادامه داد: ۱۶ پروژه ورزشی در نقاط مختلف تبریز به ویژه محلات کم برخوردار در دهه فجر امسال افتتاح و به بهره برداری می‌رسد.

شهردار تبریز همچنین از افتتاح ۵ پارک محله‌ای در چهل و ششمین بهار انقلاب خبر داد و در ادامه ضمن اشاره به بهره بردای از چند پروژه مسیر گشایی، ابراز امیدواری کرد: روند افتتاح طرح‌های عمرانی تا پایان دوره ششم مدیریت شهری تداوم داشته باشد.

به گفته شهردار تبریز همزمان با ایام الله دهه فجر عملیات عمرانی ۱۷ پروژه جدید با ۳۷ هزار میلیارد ریال اعتبار شروع می‌شود که از مهمترین این پروژه‌ها می‌توان به شروع حفاری خط سوم مترو، ساخت استادیوم ۱۵ هزار نفری، اتصال اتوبان ولایت به جاده اهر، احداث مجموعه تفریحی ورزشی بانوی شهر و احداث ساختمان‌های قرارگاه مسکن اشاره کرد.

کد خبر 6363330

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
      0 0
      آقای شهردار با این حجم از ترافیک که بعلت توقف نمودن همکاران ادارات دولتی و خصوصی از صبح تا شب در باند اول خیابان که پارکینگ خصوصی پدرانه خود قرار داده اند و حاضر نیستن از وسیله عمومی استفاده کنن، احداث پارکینگ عمومی قرار دهید و این پارک خودروها رو به اجبار سکونت محل توقف نداشتن به پارکینگ هدایت کنید و جریمه نمایید. تا از شر ترافیک شهری و شلوغی و دردسر برا کسب و کارها تمام گردد.