۱۱ بهمن ۱۴۰۳، ۲۳:۰۱

۸۰ عنوان برنامه تخصصی دهه فجر در سپاه شاهرود انجام می‌شود

۸۰ عنوان برنامه تخصصی دهه فجر در سپاه شاهرود انجام می‌شود

شاهرود- فرمانده سپاه ناحیه شاهرود از اجرای ۸۰ عنوان برنامه تخصصی طی دهه فجر در این شهرستان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با همکاری دستگاه‌های اجرایی به انجام می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد مهدی اسماعیلی شامگاه پنجشنبه در نشست خبری با موضوع دهه فجر به میزبانی پایگاه بسیج شاهرود بابیان اینکه یک هزار و ۴۵۵ برنامه توسط کمیته بسیج ستاد دهه فجر در شهرستان اجرا می‌شود، ابراز داشت: این برنامه‌ها با محوریت مردم خواهد بود.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۸۰ عنوان برنامه به صورت تخصصی خواهد بود، افزود: در اجرای این برنامه‌ها دستگاه‌های اجرایی شهرستان نیز همکاری دارند.

فرمانده سپاه ناحیه شاهرود بابیان اینکه ۴۲ عنوان برنامه شاخص هستند، ابراز داشت: همایش دختران و پسران انقلاب، برپایی ایستگاه‌های انقلاب، برگزاری جشن ازدواج ۱۱۴ زوج جوان و افتتاح زائر سرا و دو پایگاه بسیج از جمله آنها است.

اسماعیلی بابیان اینکه ۱۲ برنامه به صورت محوری در شهرستان خواهد بود، تصریح کرد: برگزاری یادواره شهدای اصناف، تجلیل از مادران دارای سه فرزند به بالا، اجتماع بانوان زینبی و کنش‌گران عفاف و حجاب طی این دهه در دستور کار است.

وی از اجرای ۹ برنامه به صورت مشترک با نیروهای مسلح با دبیری سپاه شاهرود خبر داد و افزود: رژه موتوری ۱۲ بهمن ماه از جمله آنها خواهد بود.

کد خبر 6363370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهر IR ۰۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
      0 0
      در این وضعییت بی کاری حتما 114زوج باید از نیروهای بسیجی و حقوق بگیر دولت باشند وگرنه کسی در این دوره تن به ازدواج نا فرجام نمیدهد